Formentera Zen Kids & Families

Formentera Zen Kids & Families oferirà, durant el pròxim festiu 1 de maig, diferents activitats sobre temàtiques variades i noves amb relació al benestar holístic (físic, mental i emocional) del conjunt de la família.

La trobada comptarà amb sessions creatives i innovadores adaptades per fomentar el benestar en les famílies. En aquest sentit, s'han dissenyat xerrades sobre pediatria i psicologia, així com una classe magistral de fitnes, que oferiran professionals nacionals de primer nivell en cada matèria i en les quals aportaran valuoses eines per al maneig posterior de situacions en l'àmbit familiar.

En la consulta de pediatria: alimentació, primers auxilis i somni; la disciplina positiva també és dir no: gestió de les emocions i de les pantalles en nens i adolescents.; així com la importància de cuidar-nos per cuidar, i pràctica familiar de fitnes, són els títols de les sessions que s'han dissenyat per a aquest esdeveniment i que comptarà amb la pediatra Anna Estapé, la psicòloga infantil Carmen Esteban i la llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport Raquel López. A més d'una excel·lent formació i trajectòria professional, entre aquestes tres professionals sumen més de 776.000 seguidors en xarxes socials.

Aquest esdeveniment comptarà, així mateix, amb tallers variats per a l'entreteniment dels més petits. Un pla perfecte d'oci i aprenentatge, que s'està dissenyant des de l'àrea de turisme del Consell Insular de Formentera i Pur Benestar, per a gaudir en família d'aquest dia festiu.

Si ets resident de Formentera pots assistir de manera gratuïta a l'esdeveniment prèvia inscripció. També, si estàs inscrit a Formentera Zen 2023, la teva assistència a Formentera Zen Kids & Families és gratis. Sol·licita el teu codi descompte a l'organització: comunicacion@purobienestar.es. Si has adquirit entrades per a diverses persones, indica'ns-ho en el correu i t'explicarem com procedir.


Ponents - Avanç de programa i sesions - Inscripcions


Formentera Zen Kids & Families 2023