Formentera Zen Kids & Families

Aquest esdeveniment de benestar oferirà, durant el cap de setmana del 10 i 11 de juliol, classes magistrals, xerrades i tallers sobre temàtiques variades i noves amb relació al benestar holístic (físic, mental i emocional) del conjunt de la família.

La trobada comptarà amb activitats creatives i innovadores adaptades per fomentar el benestar en les famílies. Xerrades sobre psicologia, educació positiva, nutrició, planificació i organització en la cuina (batchcooking), son infantil, salut, importància de l'exercici físic i l'autocura... són algunes de les propostes que seran dutes a terme per professionals de primer nivell en cada matèria, que oferiran així mateix eines per al maneig posterior de situacions en l'àmbit familiar.

 

Programa preliminar *

* Aquest programa és provisional i pot estar subjecte a canvis.
 

Dissabte, 10 de juliol (tarda)

18:00 hores: Inauguració oficial

18:30 hores: Carmen Esteban (Psicóloga Infantil y Perinatal -especialitzada en infància i adolescència-, educadora de massatge infantil acreditada per IAIM i creadora de mipsicologainfantil): Regulació emocional.

19:30 hores: María de Pelat (Orientadora personal certificada per ICF, especialitzada en adolescents i famílies per l'Escola Europea de Coaching): Autoestima infantil: el paper dels pares en l'amor propi.
 

Diumenge, 11 de juliol

10:00 hores: Elena Blanco i Gonzalo Oñoro (Pediatres i autors de dospediatrasencasa): Salut i son infantil: mites i llegendes.

11:00 hores: Laura Alvárez (Pediatra, experta en criança i alimentació i creadora de lapediatralaura): Nutrició saludable en la infància

12:00 hores: Chloé Sucrée (Psicòloga, especialista en Brànding i Pensament Creatiu i autora de beingbiotiful): Elaborant un "biotiful" pla.

13:00 hores: Raquel López Llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, diplomada en Educació Física i en Llengua Estrangera (anglès), MBA en Gestió i Direcció d'Empreses Esportives, formadora oficial de Tècnica Hipopressives i CEO de MAMifit): Importància de l'exercici físic i de cuidar-se. Taller de sòl pelvià.

14:00 hores: Clausura oficial.

 

Professionals

CHLOÉ SUCRÉE (Being Biotiful)

Sucrée va néixer prematura i amb listeriosis. Va passar part de la seva infància i adolescència amb molts problemes digestius i autoimmunes fins que va aconseguir trobar el seu equilibri digestiu i emocional a través d'una alimentació senzilla, de temporada i vegetariana.

Després d'estudiar Psicologia així com Brànding i Pensament Creatiu, va decidir compartir la seva experiència a través de receptes i fotos en el seu blog (Being Biotiful), que ha anat creixent orgànicament i s'ha convertit en un treball que l'apassiona. A més d'escriure tres llibres de cuina, i de compartir receptes i planificacions de menús setmanals, també disposa d'una botiga en línia trobar els utensilis i productes que utilitza en les seves elaboracions.

 

CARMEN ESTEBAN (Mi psicóloga infantil)

Esteban és psicòloga Infantil i Perinatal (especialitzada en infància i adolescència) i educadora de massatge infantil, acreditada per IAIM. Ha treballat com a psicòloga en un gabinet psicològic, acompanyant emocionalment nens, adolescents i les seves famílies. Des de fa dos anys, treballa com a psicòloga en l'etapa de secundària i batxillerat en un col·legi de València.

A més de mare d'una nena de dos anys, Carmen Estaban és psicòloga de vocació i cor, i gaudeix divulgant sobre el que més li apassiona: la criança amb límits i respectuosa. També, li encanta cuinar i menjar per sentir-se bé, amb energia i a gust, per molt senzilla que sigui la recepta. L'apassiona el que fa i encara més compartir-ho amb els altres.

 

ELENA BLANCO I GONZALO OÑORO (Dos pediatras en casa)

Blanco i Oñoro són pediatres i pares de dos fills en comú de 5 i 3 anys. Es varen conèixer fa més de deu anys a l'Hospital Infantil Universitari Nen Jesús de Madrid, on realitzaven la residència de pediatria i, des de llavors, els seus camins discorren per la mateixa sendera. Tots dos van realitzar l'especialitat de Vigilància intensiva Pediàtrica i varen treballar junts, durant cinc anys, en una Unitat de Vigilància intensiva Pediàtrica i Neonatal. Actualment tots dos treballen en centres de salut públics de la Comunitat de Madrid.

L'octubre de 2017 varen crear Dos Pediatres a casa, el seu alter ego digital amb explicacions senzilles i amenes a les qüestions de salut més importants de la infància. El seu blog ha conquistat en menys de tres anys diversos premis, com el de Millor Blog en els premis 20blogs 2020 del periòdic 20minutos. A més, compten amb presència en les xarxes socials més importants, on s'han convertit en referència de divulgació a Espanya. El seu últim projecte va veure la llum el gener de 2021, un llibre que porta per nom Dos Pediatres a casa i que és una guia de salut que està cridada a ser un must de consulta per als pares i les mares d'avui dia.

 

RAQUEL LÓPEZ (MAMifit)

López es troba vinculada amb l'esport des que té ús de raó: amb catorze anys va acabar la carrera de Dansa Espanyola i va formar part d'una companyia de flamenc madrilenya que compaginava amb els seus estudis: llicenciatura en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, diplomatura en Educació Física i en Llengua Estrangera (anglès), MBA en Gestió i Direcció d'Empreses Esportives i formadora oficial de Tècnica Hipopressives.

Mare d'un nen preciós que va venir al món per a revolucionar tota la seva vida, Raquel López va comprendre que la seva labor se centraria en una doble tasca: acostar al públic la professió, difonent el beneficiós i necessari de l'esport en la societat actual; i contribuir a l'establiment i implantació d'una metodologia uniforme i oportuna. Per això, des de 2013 dirigeix MAMIfit a Madrid, una empresa especialitzada en embaràs i postpart on acompanya cada any més de mil dones durant aquesta preciosa però complicada etapa i, des de 2016, és la CEO de MAMIfit a nivell mundial (sent present a Espanya, Colòmbia, Xile i el Perú).

 

LAURA ÁLVAREZ (La pediatra Laura)

Álvarez és coneguda en xarxes com @lapediatralaura, així com per ser la dona de Xef Bosquet, amb qui comparteix els valors de portar una vida saludable. La seva passió pels nens va fer que s'especialitzàs en pediatria una vegada va finalitzar els seus estudis de Medicina.

Amb ambició de compartir els seus coneixements i ajudar a resoldre dubtes a aquells pares preocupats perquè els seus fills creixin sans i forts, va crear un compte d'Instagram on penja tips i consells per als seus més de 45.000 seguidors. En ella ofereix multitud de consells de diversos temes que van des de la lactància, el son, les cures del bebè, alimentació saludable, les temudes primeres dents, les rabietes o, fins i tot, temes d'actualitat com els efectes de la vacuna de la covid-19.

 

MARÍA FERNÁNDEZ (María de Mondo)

María de Pelat és orientadora personal certificada per ICF i està especialitzada en adolescents i famílies per l'Escola Europea de Coaching. Treballa amb joves i adults en aquells objectius que necessiten per a aconseguir el seu benestar i pau interior. Abans de ser orientadora, va estudiar Dret, així com Direcció i Administració d'Empreses i va treballar en finances fins que va decidir fer un gir en la seva vida i buscar la seva felicitat.

Des de llavors, acompanya totes aquelles persones que se senten insatisfetes i incompletes amb la seva vida, per ajudar-los per a aconseguir la seva pau interior i plenitud.

A través del seu programa Els 4 imperis de la meva pau interior treballa els quatre pilars fonamentals per a sentir-se en pau i harmonia: cos, cor, ment i ésser. El programa combina el coaching ontològic i el mindfulness amb diferents exercicis pràctics, perquè els seus interessats puguin posar-se en acció i veure resultats.

 

 

Inscripció

La inscripció familiar per a aquest esdeveniment és de 56 euros (28 euros per als residents de Formentera). Les diferents xerrades sobre pediatria, nutrició, psicologia infantil, educació, etc. estan enfocades a adults.

Inscripció:
Aviat s'habilitarà la inscripció a través de l'OVAC del Consell Insular de Formentera. Donada la situació sanitària, les places són limitades i es portarà un estricte control de l'aforament. Si tens interès a assistir a aquesta activitat, envia'ns un correu amb les teves dades i els de les persones adultes de la teva família que t'acompanyin (nom complet, procedència, telèfon i correu) a comunicacion@purobienestar.es (indicant en l'assumpte "FZKF-El teu nom") i formaràs part del llistat provisional d'assistents.

Devolucions:

Només té dret a la devolució de la taxa de matrícula l'assistent que es vegi afectat per la cancel·lació dels esdeveniments a conseqüència d'una decisió del Consell Insular de Formentera de suprimir l'esdeveniment programat. Els motius familiars, personals, laborals, d'incompatibilitat horària, etc., no donen dret a la devolució de la taxa de matrícula si les activitats es continuen realitzant.

A conseqüència de la pandèmia de coronavirus, el Consell Insular de Formentera facilitarà el reemborsament de la inscripció de les activitats previstes per a Formentera Zen Kids & Families si no es pogués celebrar l'esdeveniment. Així mateix, si es tractàs d'una impossibilitat individual relacionada amb la covid-19 per part d'algun dels assistents, aquesta haurà de justificar-se amb l'aportació de la documentació corresponent per a la devolució de la seva inscripció.

Agraïm la confiança dipositada en l'organització de l'esdeveniment i assumim el compromís d'adaptar-nos a les circumstàncies que puguin afectar particularment els nostres assistents.