Programa i sessions

Formentera Zen Kids & Families

AVANÇ DE PROGRAMA

11.00 h. Taller «En la consulta de pediatria: alimentació, primers auxilis i son». Anna Estapé (llicenciada en Medicina, amb especialitat en pediatria i amb formació en dermatologia pediàtrica, criança respectuosa, inclinació, somni infantil i anquiloglòssia).

12.00 h. Xerrada «La disciplina positiva també és a dir no: gestió de les emocions i de les pantalles en nens i adolescents». Carmen Esteban (psicòloga Infantil i Perinatal -especialitzada en infància i adolescència-, educadora de massatge infantil acreditada per IAIM i creadora de mipsicologainfantil).

13.00 h. Classe magistral «La importància de cuidar-nos per a cuidar i pràctica familiar de fitnes». Raquel López (llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, diplomada en Educació Física i en Llengua Estrangera (anglès), MBA en Gestió i Direcció d'Empreses Esportives, formadora oficial de Tècnica Hipopresivas i CEO de MAMifit).

 


 

SESSIONS

Taller “En la consulta de pediatria: alimentació, primers auxilis i son”

La pediatra Anna Estapé establirà una panoràmica vivencial i interactiva, i involucrant a les famílies assistents, sobre les principals qüestions que preocupen els pares amb relació a la criança dels seus fills i que habitualment atén en la seva consulta.

A través de casos clínics i un ninot, plantejarà diferents situacions habituals del dia a dia; relacionades amb el somni infantil, l'alimentació, malalties freqüents o l'ennuegada. A partir d'elles desmentirà mites i repassarà com actuar. I, en finalitzar la xerrada, les famílies s'emportaran una valuosa informació pràctica per a afrontar algunes de les situacions més freqüents que es poden trobar amb els seus fills i filles.

Xerrada “La disciplina positiva també és a dir no: gestió de les emocions i de les pantalles en nens i adolescents”

La psicòloga Carmen Esteban farà reflexionar a tots els assistents sobre els mites de la disciplina positiva i el que és realment, abordant temes com la diferència entre càstigs i límits, entre encoratjar i lloar als fills, adequar ritmes a la infància i la gestió emocional.

Així mateix, en aquesta xerrada es parlarà sobre l'evolució de les emocions en els nens durant els primers anys, sobre les principals barreres per a gestionar-les i l'important paper de les famílies com a escola emocional. Esteban finalitzarà la seva intervenció amb les recomanacions oficials de les grans associacions de pediatria en l'àmbit mundial sobre les conseqüències de l'abús de les pantalles en la infància i sobre com gestionar-les de manera responsable a casa.

Classe magistral “La importància de cuidar-nos per a cuidar i pràctica familiar de fitness”

La llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport Raquel López es farà ressò de la importància de l'exercici físic i d'autocuidar-nos per a trobar-nos sans i forts per a poder cuidar, al seu torn, de les nostres famílies.

Consells per a l'enfortiment del sòl pelvià (tant en dones com en homes), a través de la realització d'exercicis posturals hipopressius, donaran pas a la realització d'una pràctica de fitness on pares i fills gaudiran dels avantatges i de la diversió de realitzar esport en família.

 

Inscriu-te