Dia Internacional del Ioga

21 de juny de 2022

El 21 de juny és la data promulgada per l'ONU per a conscienciar la població sobre els beneficis de practicar el ioga, una disciplina holística de benestar que treballa, d'una manera integral, harmoniosa i equilibrada, totes les àrees de l'ésser humà.

Amb motiu d'aquesta celebració, el Consell Insular de Formentera i Puro Bienestar celebraran, novament, una classe magistral única en el port de la Savina de la mà d'una professional de primer nivell i amb projecció internacional: la model i iogui Verónica Blume.

En aquest esdeveniment, titulat “El camí de tornada a tu”, es durà a terme una pràctica especial, íntima i molt personal. Gaudirem d'una classe magistral de ioga des de la consciència, que portarà l'assistent a iniciar, recordar o reprendre aquest camí que el porta de tornada a si mateix.

Inscriu-t’hi!

Un any més, el nostre col·laborador Trasmapi ofereix un 50% de descompte en l'import del ferri per als participants i acompanyants del Dia Internacional del Ioga. Per a fer efectiva aquesta promoció, s'ha d'indicar el codi promocional FORZEN22 en la seva reserva en línia o acreditar la seva participació en l'esdeveniment en les taquilles de la naviliera.Formentera Zen

Del 14 al 16 d'octubre de 2021

Formentera Zen és un esdeveniment dedicat al benestar holístic que promouen el Consell Insular de Formentera i Pur Benestar. Aquesta trobada permet els seus assistents gaudir i enriquir-se, de la mà dels talents més destacats de les diferents disciplines, de classes magistrals, tallers i xerrades sobre dermatologia, cosmètica, bellesa, psicologia, psiquiatria, divulgació científica i de benestar, nutrició, batchcooking, decoració, exercici físic, ioga...

Tot això, en el marc únic i incomparable que ofereix l'illa de Formentera, on la llum, el silenci i la bellesa de l'entorn conviden a viure una experiència de salut, benestar i felicitat. Novament, en aquesta pròxima edició comptarem amb totes les mesures de protecció perquè l'esdeveniment, a més de completament satisfactori, resulti segur per a tots els participants.


Formentera Zen 2021

« 1 de 8 »

 

Formentera Zen 2020