Formentera Zen

Del 24 al 26 de setembre de 2021

Formentera Zen és un esdeveniment dedicat al benestar holístic que promouen el Consell Insular de Formentera i Pur Benestar. Aquesta trobada permet els seus assistents gaudir i enriquir-se, de la mà dels talents més destacats de les diferents disciplines, de classes magistrals, tallers i xerrades sobre dermatologia, cosmètica, bellesa, psicologia, psiquiatria, divulgació científica i de benestar, nutrició, batchcooking, decoració, exercici físic, ioga...

Tot això, en el marc únic i incomparable que ofereix l'illa de Formentera, on la llum, el silenci i la bellesa de l'entorn conviden a viure una experiència de salut, benestar i felicitat. Novament, en aquesta pròxima edició comptarem amb totes les mesures de protecció perquè l'esdeveniment, a més de completament satisfactori, resulti segur per a tots els participants.

Inscriu-te ja

FALTEN:

Altres esdeveniments de benestar

A més d'una nova edició de Formentera Zen, per a 2021 el Consell Insular de Formentera, juntament amb Pur Benestar, està dissenyant dos nous esdeveniments de gran atractiu per als usuaris de les diferents disciplines de benestar i els amants de la vida saludable.Dia Internacional del Ioga

21 de juny de 2021

Coincidint amb aquesta celebració, Formentera comptarà amb Xuan Lan per a la realització d'un esdeveniment únic, carregat d'energia positiva, ganes de trobar la nostra millor versió i de descobrir aquesta disciplina que transforma el cos i l’esperit.

Així, l'experta internacional en benestar i difusora de diferents estils de ioga, realitzarà una pràctica molt especial en un emplaçament únic, que contribuirà a la creació d'una atmosfera màgica de desconnexió.


Informació para assitents


Formentera Zen 2020