Formentera Zen

De l'11 al 13 d'octubre de 2019

Formentera Zen és un esdeveniment de tres dies dedicats a la salut i el benestar físic i emocional en un entorn excepcional.

La llum, el silenci i la calma característica de Formentera, conviden a exercitar-se en disciplines com el ioga, el pilates o la consciència.

A més, l'octubre és un dels millors moments de l'any per venir a Formentera, el ritme és diferent i l'illa respira tranquil·la.


ProgramaTots els assistents de Formentera Zen disposen d'un 50 % de descompte en el seu desplaçament de passatgers i vehicles en la companyia Trasmapi. Aquest descompte és vàlid del 21 de setembre al 5 d'octubre, per si algun participant viatja abans o allarga la seva estada després de l'esdeveniment.

Per a obtenir el descompte, introduïu el codi promocional ZEN20FORMENTERA a www.trasmapi.com. A més, si ho seleccionau, els assistents de Formentera Zen també tendreu en la reserva, de manera gratuïta, un bo per a l'autobús de línia regular de l'aeroport al port. Us recomaneam descarregar les targetes i embarcament amb el mòbil, així com imprimir el bo de l'autobús.

Finalment, si desitjau anar directament a la taquilla, també tendreu el codi disponible comunicant que sou participants de Formentera Zen encara que, en aquest cas, no se us podrà proporcionar el bo per a l'autobús.


La startup Mathub col·labora amb Formentera Zen 2020. Sota l'eslògan "More than a way of life", aquesta jove companyia oferirà a tots els assistents un complement personalitzat per a la seva pràctica fitness: estoretes 100% de làtex natural per a l'activitat esportiva, sempre adaptades a les seves necessitats i estil de vida.

Les estoretes de Mathub tenen com a objectiu enfortir i equilibrar l'estat d'ànim, fomentant la correcta pràctica esportiva i d'oci. Coneix més sobre aquesta companyia que aposta per la innovació constant en el fitness, la motivació personal i el cultiu de ments aventureres en www.mathub.es.