Dia Internacional del Ioga

21 de juny de 2023

El 21 de juny és la data promulgada per l'ONU per conscienciar la població sobre els beneficis de practicar el ioga, una disciplina holística de benestar que treballa, d'una manera integral, harmoniosa i equilibrada, totes les àrees de l'ésser humà.

Amb motiu d'aquesta celebració, el Consell Insular de Formentera i Puro Bienestar celebraran, novament, una classe magistral única en el port de la Savina de la mà d'una professional internacional de primer nivell: la iogui nascuda a Hong Kong Alessandra Oram.

En aquesta classe magistral de ioga al solpost titulada “El poder de l'autotransformació”, es durà a terme una pràctica especial que, gràcies a la combinació de respiració, so i moviment, reconfortarà tots els assistents i els farà guanyar en força i flexibilitat.

Inscriu-t’hi

El Día Internacional del Yoga 2023 cuenta con la colaboración de la Autoridad Portuaria, que cede sus magníficas instalaciones para la celebración de la masterclass, y de la naviera Trasmapi, que ofrece un descuento del 50% en los pasajes para todos los asistentes del evento y sus acompañantes (código DIY23, del 20 al 25 de junio).

Dia Internacional del Ioga 2022Formentera Zen, un regalo para los sentidos

Escolta el podcast

Formentera Zen

28-30 D'ABRIL DE 2023

Formentera Zen és un esdeveniment dedicat al benestar holístic que promouen l'àrea de turisme del Consell Insular de Formentera i Puro Bienestar. Aquesta trobada, que se celebrarà del 28 al 30 d'abril de 2023, permetrà als seus assistents gaudir, de la mà de prestigiosos professionals, de classes magistrals, tallers i xerrades sobre hàbits saludables, psicologia, nutrició, sistema immune, fitness, ioga, sexologia, autocura i bellesa, benestar en la llar, meditació...

Tot això, en el marc únic i incomparable que ofereix l'illa de Formentera, on la llum, el silenci i la bellesa de l'entorn conviden a viure una experiència de salut, benestar i felicitat. I, concretament, una vegada més, Formentera Zen se celebrarà en les magnífiques instal·lacions de l'Hotel Gecko & Beach Club.

Inscriu-t'hi

Segueix-nos a les xarxes socials!

Tenim descomptes exclusius per a tu


Altres esdeveniments de benestar

A més d'una nova edició de Formentera Zen, per a 2023 l'àrea de turisme del Consell Insular de Formentera, juntament amb Pur Benestar, està dissenyant un nou esdeveniment de gran atractiu per als usuaris de les diferents disciplines de benestar i els amants de la vida saludable.

Novetat 2023

Formentera Zen Kids & Families

1 DE MAIG

Aquest esdeveniment oferirà, durant el pròxim dia 1 de maig, masterclasses, xerrades i tallers sobre temàtiques variades i noves en relació al benestar holístic (físic, mental i emocional) del conjunt de la família.

La trobada comptarà amb activitats per a fomentar el benestar en les famílies. Xerrades sobre psicologia, nutrició i organització en la cuina (batchcooking), salut i somni infantil… són algunes de les propostes que seran dutes a terme per professionals de primer nivell en cada matèria, que oferiran així mateix eines per al maneig posterior de situacions en l'àmbit familiar.

Formentera Zen Kids & Families comptarà, així mateix, amb tallers variats per a l'entreteniment dels més petits. Un pla perfecte d'oci i aprenentatge per a gaudir en família d'aquest dia festiu! A més, sent resident de Formentera o assistint a la pròxima edició de Formentera Zen (28-30 d'abril), la inscripció en Kids & Families és gratuïta. Et perdràs gaudir d'un dia festiu així?

Més informació

 Formentera Zen 2023

« 1 de 7 »

Formentera Zen 2022


« 1 de 5 »