Dia Internacional del Ioga

21 de juny de 2022

El 21 de juny és la data promulgada per l'ONU per a conscienciar la població sobre els beneficis de practicar el ioga, una disciplina holística de benestar que treballa, d'una manera integral, harmoniosa i equilibrada, totes les àrees de l'ésser humà.

Amb motiu d'aquesta celebració, el Consell Insular de Formentera i Puro Bienestar celebraran, novament, una classe magistral única en el port de la Savina de la mà d'una professional de primer nivell i amb projecció internacional: la model i iogui Verónica Blume.

En aquest esdeveniment, titulat “El camí de tornada a tu”, es durà a terme una pràctica especial, íntima i molt personal. Gaudirem d'una classe magistral de ioga des de la consciència, que portarà l'assistent a iniciar, recordar o reprendre aquest camí que el porta de tornada a si mateix.

Inscriu-t’hi!


Formentera Zen

Del 14 al 16 d'octubre de 2021

Formentera Zen és un esdeveniment dedicat al benestar holístic que promouen el Consell Insular de Formentera i Pur Benestar. Aquesta trobada permet els seus assistents gaudir i enriquir-se, de la mà dels talents més destacats de les diferents disciplines, de classes magistrals, tallers i xerrades sobre dermatologia, cosmètica, bellesa, psicologia, psiquiatria, divulgació científica i de benestar, nutrició, batchcooking, decoració, exercici físic, ioga...

Tot això, en el marc únic i incomparable que ofereix l'illa de Formentera, on la llum, el silenci i la bellesa de l'entorn conviden a viure una experiència de salut, benestar i felicitat. Novament, en aquesta pròxima edició comptarem amb totes les mesures de protecció perquè l'esdeveniment, a més de completament satisfactori, resulti segur per a tots els participants.


Formentera Zen 2021

« 1 de 8 »

 

Formentera Zen 2020