Altres esdeveniments de benestar

A més d'una nova edició de Formentera Zen, per a 2021 el Consell Insular de Formentera, juntament amb Pur Benestar, està dissenyant dos nous esdeveniments de gran atractiu per als usuaris de les diferents disciplines de benestar i els amants de la vida saludable.


Dia Internacional del Ioga

21 de juny de 2021

Coincidint amb aquesta celebració, Formentera comptarà amb Xuan Lan per a la realització d'un esdeveniment únic, carregat d'energia positiva, ganes de trobar la nostra millor versió i de descobrir aquesta disciplina que transforma el cos i l’esperit.

Així, l'experta internacional en benestar i difusora de diferents estils de ioga, realitzarà una pràctica molt especial en un emplaçament únic, que contribuirà a la creació d'una atmosfera màgica de desconnexió.

Últimes places. Inscriu-te!

Inscripcions Informació para assitents

Formentera Zen Kids & Families

10 i 11 de juliol de 2021

Aquest esdeveniment de benestar ofereix, durant un cap de setmana, classes magistrals, xerrades i tallers sobre temàtiques variades i noves en relació al benestar físic, mental i emocional del conjunt de la família.

La trobada comptarà amb activitats creatives i innovadores adaptades per a fomentar el benestar en les famílies. Xerrades sobre convivència, experiències de benestar familiar, consells de pediatria, tallers de nutrició i relaxació… són algunes de les propostes que seran dutes a terme per professionals de primer nivell en cada matèria, que oferiran així mateix eines per al maneig posterior de situacions en l'àmbit familiar.

Més informació e inscripcions


Formentera Zen

Del 24 al 26 de setembre de 2021

Formentera Zen és un esdeveniment dedicat al benestar holístic que promouen el Consell Insular de Formentera i Pur Benestar. Aquesta trobada permet els seus assistents gaudir i enriquir-se, de la mà dels talents més destacats de les diferents disciplines, de classes magistrals, tallers i xerrades sobre dermatologia, cosmètica, bellesa, psicologia, psiquiatria, divulgació científica i de benestar, nutrició, batchcooking, decoració, exercici físic, ioga...

Tot això, en el marc únic i incomparable que ofereix l'illa de Formentera, on la llum, el silenci i la bellesa de l'entorn conviden a viure una experiència de salut, benestar i felicitat. Novament, en aquesta pròxima edició comptarem amb totes les mesures de protecció perquè l'esdeveniment, a més de completament satisfactori, resulti segur per a tots els participants.

Inscripcions pròximament

FALTEN:

Formentera Zen 2020