Professors i ponents 2022

PROFESSORS I PONENTES

A continuació, us presentam els professionals que participaran en Formentera Zen 2022. Tots ells són especialistes experts en diferents i innovadores disciplines i presenten una àmplia repercussió social. Entre tots, superen 1,5 milions de seguidors a les xarxes socials, entre els quals divulguen claus fonamentals de benestar.

MARTA VERONA

Marta Verona és una xef espanyola coneguda per haver guanyat el sisè lliurament de MasterChef. Va estudiar Nutrició Humana i Dietètica a la Universitat Complutense de Madrid i es va graduar en el Màster de Cuina al Basque Culinary Center, on destacà la seua habilitat en termes creatius. També, és professora, investigadora i doctora en Nutrició Culinària; i col·laboradora en diversos programes de televisió i ràdio (Cuatro al Día, La Hora de La 1, Saber Vivir i Tarde lo que tarde) i premsa escrita, on s'ha posicionat com a consultora nutricional de referència, amb la publicació de diversos llibres de gran èxit, No comas como un zombi i Mi cocina sana, i compartint contingut culinari a través d'Instagram entre els seus més de 150.000 seguidors.

 

TERESA ARNANDIS

Teresa Arnandis és doctora en Bioquímica i Biomedicina, llicenciada en Farmàcia i en Òptica i Optometria, totes dues amb Premi Extraordinari de Final de Carrera, i diplomada en Sanitat. Va realitzar el seu postdoctorat a la Queen Mary University de Londres, on va liderar diverses recerques sobre els mecanismes d'invasió tumoral a la glàndula mamària.

Actualment, compagina la seua tasca d'investigadora i professora a la Universitat amb la divulgació científica a les xarxes socials (LadyScience), on rep més de 20 milions de visites mensuals. A més, gràcies a la seua labor divulgativa, ha rebut diversos premis, entre ells el Premi Francisco Moratal Peyró, i ha set inclosa a la llista Forbes com una de les millors influenciadores de divulgació científica de 2021.

MOLO CEBRIÁN

Molo Cebrián és podcaster. Va començar la seua carrera professional en el món de la ràdio (de locutor en emissores com Los 40, Kiss FM, Cadena 100 o RNE). El 2017 va crear el pòdcast Entiende tu mente, que s'ha convertit en el contingut sobre psicologia en àudio -en castellà- més escoltat del món. A més, és el responsable d'altres produccions com Mi cabeza me hace trampas (primer pòdcast sobre el trastorn bipolar), Volver a empezar (el pòdcast d'ACNUR Espanya), Una a la semana (primer pòdcast d'entreteniment en castellà sota el segell de Spotify) o Saliendo del Círculo (el seu pòdcast més personal).

Entiende tu mente ha set premiat amb un guardó Ivoox de l'audiència i un Latin Podcast Award. Enguany, Molo ha rebut el Premi Ondas a la seua trajectòria com a podcaster. Com diu ell, a través de l'àudio compagina les seues dues passions: la comunicació i la psicologia. És llicenciat en Comunicació Audiovisual per la UCM i estudiant de Psicologia a la UNED.

MARTA ROMO

Marta Romo és pedagoga, empresària, escriptora i conferenciant. Amb més de vint anys d'experiència en el món de la consultoria de recursos humans, és fundadora i CEO de BeUp; fundadora del primer centre d'entrenament cerebral a Espanya, Neuroclick; professora en diverses universitats i escoles de negocis; autora de Entrena tu cerebro, La mujer líder i coautora de cinc llibres més.

La seua tasca com a divulgadora de contingut en xarxes socials, la va portar a ser triada com Linkedin TopVoices Spain 2019 (una de les deu persones més influents de Linkedin a Espanya) i a aconseguir el premi al millor blog 2019 per Expo Coaching. També ha set triada entre les cent dones líders a Espanya 2021.

EVA VILLAR

Eva Villar es experta en belleza natural y consciente, empresaria y autora del libro Autocuidado para todas las estaciones.
Comenzó su carrera muy joven formándose en las mejores escuelas de Londres y Los Angeles. Durante 20 años se dedicó a la industria de la moda colaborando con fotógrafos, modelos y editoriales a nivel nacional e internacional hasta que decidió crear su propio proyecto en 2014: Eva Villar Beauty (un concepto integrativo donde se contempla la belleza como el equilibrio de todas las partes que compone el ser humano).

Desde su espacio en Madrid y a través de sus redes sociales @evavillarbeauty, Eva se dedica a divulgar una manera más consciente de conectar con nuestra verdadera esencia, a través del autoconocimiento y el autocuidado, y que ha sabido integrar como forma de vida para educar a sus clientes y seguidores hacia una autoimagen más saludable, coherente y realista.

JANA FERNANDEZ

Jana Fernández és consultora i divulgadora especialitzada en benestar i descans, i ajuda a particulars, empreses i institucions a cuidar el seu benestar físic, mental i emocional a través d'hàbits saludables i estratègies de transformació.

Ha cursat els màsters en Fisiologia del Somni i en Comunicació, és llicenciada en Traducció i Interpretació i llicenciada en Humanitats, ha treballat més de quinze anys en el sector de la comunicació i, des de 2018, es dedica a la consultoria, divulgació i creació de continguts especialitzats en benestar i descans. És autora del llibre Aprende a descansar, i creadora del pòdcast sobre benestar i descans El podcast de Jana Fernández.

JÚLIA ROVIRA

Júlia Rovira se define como psicóloga de formación y creadora de profesión. Con un Máster en Marketing y después de varios años de experiencia en el sector del gran consumo, dejó atrás toda su carrera y creó el canal vadesabores que reúne a más de 500 mil seguidores en redes sociales.

El punto de inflexión para Júlia fueron los problemas digestivos que le hicieron descubrir un nuevo mundo de ingredientes naturales. Bajo el lema “come con actitud” y, a través de vadesabores, esta creadora digital con especialidad en hábitos saludables lleva a cabo recetas fáciles y sanas.

DIANA PINTADO

Diana Pintado és una artista multidisciplinària. Formada en Dansa Espanyola, treballa professionalment des dels dinou anys en diferents companyies de flamenc i també s’ha fet un lloc en la televisió. En aquesta trajectòria, ha creat la seua pròpia firma de roba, s’ha format en art dramàtic, i s’ha submergit en el món del cabaret. Amb tot això, descobreix el món dels espais i comença a transformar i decorar cases.

Quan semblava que volia fer una aturada en la seua carrera, rep una trucada per dirigir un espectacle a Londres, on viu des de fa més de cinc anys com a directora artística de Park Chinois; i sempre l’acompanya la seua passió per l'escriptura, que l’ha portat a publicar fa uns mesos el seu primer llibre Flaca de gratis, sorgit del gran acolliment dels vídeos setmanals que puja a Instagram on comparteix reflexions sobre la vida de manera real i sarcàstica.