Professors i ponents 2022

PROFESSORS I PONENTES

A continuació, us presentam els professionals que participaran en Formentera Zen 2022. Tots ells són especialistes experts en diferents i innovadores disciplines i presenten una àmplia repercussió social. Entre tots, superen 1,5 milions de seguidors a les xarxes socials, entre els quals divulguen claus fonamentals de benestar.

MARTA VERONA

Marta Verona és una xef espanyola coneguda per haver guanyat el sisè lliurament de MasterChef. Va estudiar Nutrició Humana i Dietètica a la Universitat Complutense de Madrid i es va graduar en el Màster de Cuina al Basque Culinary Center, on destacà la seua habilitat en termes creatius.

També, és professora, investigadora i doctora en Nutrició Culinària; i col·laboradora en diversos programes de televisió i ràdio (Cuatro al Día, La Hora de La 1, Saber Vivir i Tarde lo que tarde) i premsa escrita, on s'ha posicionat com a consultora nutricional de referència, amb la publicació de diversos llibres de gran èxit, No comas como un zombi i Mi cocina sana, i compartint contingut culinari a través d'Instagram entre els seus més de 150.000 seguidors.

 

TERESA ARNANDIS

Teresa Arnandis és doctora en Bioquímica i Biomedicina, llicenciada en Farmàcia i en Òptica i Optometria, totes dues amb Premi Extraordinari de Final de Carrera, i diplomada en Sanitat. Va realitzar el seu postdoctorat a la Queen Mary University de Londres, on va liderar diverses recerques sobre els mecanismes d'invasió tumoral a la glàndula mamària.

Actualment, compagina la seua tasca d'investigadora i professora a la Universitat amb la divulgació científica a les xarxes socials (LadyScience), on rep més de 20 milions de visites mensuals. A més, gràcies a la seua labor divulgativa, ha rebut diversos premis, entre ells el Premi Francisco Moratal Peyró, i ha set inclosa a la llista Forbes com una de les millors influenciadores de divulgació científica de 2021.

MARC OROMÍ

Marc Oromí és quiromassatgista, també titulat en Massatge Tradicional Tailandès i Reflexologia Podal, entre altres especialitats. Des del seu estudi The Massage House a Barcelona ha desenvolupat un mètode propi de massatge que integra maniobres de diferents disciplines i que l’han convertit en un referent del seu sector, especialment entre la comunitat de parla hispana.

Ha participat en diferents congressos internacionals i col·labora en diferents mitjans de comunicació, com TV3, divulgant pautes saludables de benestar. També és Master Educator de Therabody University, on comparteix els seus coneixements en teràpia de percussió.

RUBENS GARCÍA

Rubens García es licenciado en Ciencias de la Actividad Física, Deportes y Salud, ex futbolista profesional, y creador de Rmotion-Education, una metodología de abordaje que entiende el movimiento restaurando la forma y función de los pies.

También, desde 2016 imparte seminarios a nivel internacional, en países como Dubai, Bahrain, Qatar, Bélgica, Alemania, Kuwait y Arabia Saudí; y es coach personal de la casa Real Saudí y del Emir de Kuwait, así como ex director del departamento de readaptación y movimiento en la prestigiosa clínica multidisciplinar DISC Dubai & Kuwait.

MARTA ROMO

Marta Romo és pedagoga, màster en Recursos Humans, entrenadora cerebral (Zengar Institute, el Canadà), experta en Neurociència aplicada al lideratge, la creativitat i l'aprenentatge (University of Chicago); NBI Practitioner (Neethling Brain Instruments) i entrenadora executiva acreditada per AECOP.

Amb més de vint anys d'experiència en el món de la consultoria de recursos humans, és fundadora i CEO de BeUp; fundadora del primer centre d'entrenament cerebral a Espanya, Neuroclick; professora en diverses universitats i escoles de negoci, i autora d'Entrena el teu cervell (10a edició), La dona líder i coautora de cinc llibres més. La seua tasca com a divulgadora de contingut en xarxes socials, l’ha portat a ser triada com a Linkedin TopVoices Spain 2019 (una de les deu persones més influents de Linkedin a Espanya), així com a aconseguir el premi Expo Coaching al millor blog 2019. També ha set triada al Top 100 Dones Líders a Espanya 2021.

CESC ESCOLÀ

Cesc Escolà és entrenador fitnes en els gimnasos amb més reputació de Barcelona. Graduat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport amb Màster Universitari en Formació del Professorat, és també professor i tutor del Grau Superior de Condicionament Físic.

Aquest professional del fitnes és un entrenador molt polivalent (títol oficial en Zumba Zin, Les Mills: Body Combat, Body Pump), i realitza diferents entrenaments adaptats a cada disciplina. A més, gràcies a la seua formació musical, basa els seus entrenaments en la coherència entre els moviments i la música, adapta la intensitat en funció del nivell de la classe i així aconsegueix una tècnica constant i una motivació explosiva. Amb la seua energia i especial habilitat per integrar la diversió en l'entrenament, assoleix que els alumnes arribin a resultats que ni ells mateixos s'imaginaven aconseguir.

En la seua faceta televisiva, Escolà ha transformat la condició física dels concursants de l'última edició d'Operación Triunfo i ha dut a terme el programa Muévete en casa de La 2 de TVE, amb resultats d'audiència històrics.

JANA FERNANDEZ

Jana Fernández és consultora i divulgadora especialitzada en benestar i descans, i ajuda a particulars, empreses i institucions a cuidar el seu benestar físic, mental i emocional a través d'hàbits saludables i estratègies de transformació.

Ha cursat els màsters en Fisiologia del Somni i en Comunicació, és llicenciada en Traducció i Interpretació i llicenciada en Humanitats, ha treballat més de quinze anys en el sector de la comunicació i, des de 2018, es dedica a la consultoria, divulgació i creació de continguts especialitzats en benestar i descans. És autora del llibre Aprende a descansar, i creadora del pòdcast sobre benestar i descans El podcast de Jana Fernández.

JÚLIA ROVIRA

Júlia Rovira es defineix com a psicòloga de formació i creadora de professió. Amb un màster en Màrqueting i després de diversos anys d'experiència en el sector del gran consum, va deixar enrere tota la seua carrera i va crear el canal Vadesabores, que reuneix més de cinc-cents mil seguidors a les xarxes socials.

El punt d'inflexió per a Júlia varen ser els problemes digestius, que li varen fer descobrir un nou món d'ingredients naturals. Sota el lema "menja amb actitud" i, a través de Vadesabores, aquesta creadora digital amb especialitat en hàbits saludables duu a terme receptes fàcils i saludables.

YIANNIS MUKTA OM

Yiannis Mukta Om es va mudar a Nova York el 2002 des d'una petita illa a Grècia. En arribar, sense conèixer ningú i ni tan sols parlar anglès, va trobar el seu camí cap al seu guru, Sri Dharma Mittra. En presència del Dharma, va transformar la seua vida i va purificar el seu cos i ment per revelar el seu veritable esperit. Sota la guia constant de classes diàries durant més de deu anys, Yiannis Mukta Om va rebre la transmissió dels ensenyaments del ioga.

El 2013, després de deu anys dedicat a la pràctica diària, a aquest estudiant devot de l'autorealització, que encarna la profunda força interior i la naturalesa lúdica del seu guru, se li va encomanar compartir els ensenyaments de Sri Dharma Mittra a tot el món.

Yiannis Mukta Om continua el seu camí com a exemple viu de la veritable essència del ioga. Està establert en els preceptes ètics, capaç de compartir tots els trucs de l’àssana, qualificat per transmetre les tècniques de pranaiama i capaç de dirigir l'estudiant per anar més enllà dels sentits, la ment i l'intel·lecte cap als estats més profunds de meditació i realització que ha conreat al costat del Dharma durant tants anys: Yiannis Mukta Om està preparat per servir.

DIANA PINTADO

Diana Pintado és una artista multidisciplinària. Formada en Dansa Espanyola, treballa professionalment des dels dinou anys en diferents companyies de flamenc i també s’ha fet un lloc en la televisió. En aquesta trajectòria, ha creat la seua pròpia firma de roba, s’ha format en art dramàtic, i s’ha submergit en el món del cabaret. Amb tot això, descobreix el món dels espais i comença a transformar i decorar cases.

Quan semblava que volia fer una aturada en la seua carrera, rep una trucada per dirigir un espectacle a Londres, on viu des de fa més de cinc anys com a directora artística de Park Chinois; i sempre l’acompanya la seua passió per l'escriptura, que l’ha portat a publicar fa uns mesos el seu primer llibre Flaca de gratis, sorgit del gran acolliment dels vídeos setmanals que puja a Instagram on comparteix reflexions sobre la vida de manera real i sarcàstica.

ELENA PUIG

Elena Puig és graduada en Psicologia, màster en Psicologia General Sanitària i especialista en atenció plena com a eina de gestió emocional.

Els seus vint anys com a consultora estratègica, durant els quals ha treballat amb empreses capdavanteres nacionals en el camí de la seua internacionalització i ha liderat equips, li han aportat unes aptituds úniques com a psicòloga. Aquesta trajectòria professional també l’ha portat a convertir-se en la "psicòloga dels com", que aprofundeix en els "perquès" de les persones i de les organitzacions, i els fa treballar els "com" perquè aconsegueixin els seus "per a què".