Professors i ponents 2021

PROFESSORS Y PONENTS

A continuació us presentam els professionals de primer nivell que participaran a Formentera Zen 2021 per a configurar, novament, un programa de benestar holístic, variat i innovador. Tots ells, compten amb una extensa trajectòria acadèmica i professional, gran nombre de seguidors i repercussió en mitjans de comunicació. Entre tots ells sumen una comunitat de 2 milions de seguidors..

CRYS DYAZ

Crys Dyaz és fisioterapeuta, entrenadora personal, experta en nutrició esportiva i CEO de Crysdyaz&Co. Enamorada del seu treball i coneguda com "l'entrenadora de les famoses", els seus lemes són: "avui és el dia. Ara el moment" i "quan estimes el que tens, tens tot el que necessites".

Després de dedicar molts anys de la seva vida a ser esportista d'elit en la selecció espanyola de natació, va decidir estudiar fisioteràpia per l'íntima relació que té aquesta disciplina amb el món de l'esport i, gràcies a la confiança que han dipositat en ella tots els seus pacients, ha aconseguit complir el meu somni i fundar el seu centre. CrysDyaz&Co.

ROBERTO BOSQUET

Roberto Bosquet és xef de cuina saludable i, a més de triatleta i bomber, un apassionat per portar un estil de vida equilibrat.

Soci del restaurant Naked&Sated, de menjada "fast food" rica i saludable, guanyador del concurs "The Best Foodie", premi VI "Gastrocope", premi XX Onda Cero Castelló, conseller de la sisena temporada del programa "Masterchef"... Xef Bosquet presenta una gran comunitat de seguidors, tant en Instagram com en el seu canal de Youtube, i és autor de dos llibres sobre receptes riques i sanes.

ANA MOLINA

Ana Molina és mèdic (dermatòloga i venereòloga), professora universitària i divulgadora.

És autora, juntament amb la seva germana Rosa Molina, d'un dels podcast sobre salut i bellesa més escoltats, "De piel a cabeza", on tracta temes candents de salut com: cura de la pell, sexualitat, complexos físics, olor corporal i sudoració, autocura...

A més, Ana col·labora en el programa de ràdio "fil per randa" de Ràdio Nacional d'Espanya amb les seves aportacions sobre actualitat, bellesa, salut... i li agrada atribuir-se el curiós títol de "influ-*ciencer".

VICTORIA GÓMEZ

Vicky Gómez és ballarina, coreògrafa, professora de l'Acadèmia d'Operació Triomf i protagonista del cos de ball de destacats artistes nacionals com Aitana, Natalia Lacunza, Pastora Soler, Abraham Mateo o Ruth Lorenzo.

Guanyadora de la primera edició de Fama, a ballar!, compta amb una àmplia formació en el camp de la dansa: va estudiar en el Conservatori Professional de Dansa Clàssica de Madrid, va rebre classes de funky, hip-hop, flamenc, lyrical jazz i altres estils i es va formar a Nova York i Los Angeles amb prestigiosos professors a les escoles Millennium Dansi Complex i Brodway Dansi Center.

ROSA MOLINA

Rosa Molina és doctora per la Universitat Complutense de Madrid i màster en Neurociència. Actualment és metge psiquiatre a l'Hospital Clínic Sant Carles de Madrid, professora universitària i presidenta de la SNCC (Secció de Neurociència Clínica) de l'Associació Espanyola de Neuropsiquiatría (AEN).

Rosa, que publicarà el seu primer llibre la pròxima tardor, és a més autora, juntament amb la seva germana Ana Molina, del podcast "De pell a cap" , on s'aborden temes de salut com: estats d'ànim i depressió, burnout laboral, estrès i ansietat, somni i descans, dependència tecnològica...

MARÍA ESCLAPEZ

María Esclapez és psicòloga sanitària amb formació en Psicologia Clínica i de la Salut, Sexòloga Clínica, Terapeuta de Parelles i Sexcoach. Amb 17 anys va tenir clara la seva vocació de psicòloga: el que més cridava la seva atenció era el comportament humà; "tan caòtic, desordenat i confús com a clar, ordenat i transparent".

A més és autora del blog Diari d'una sexòloga, per a compartir qüestions d'interès sobre psicologia i educació afectiu-sexual, divulgadora en xarxes socials i mitjans de comunicació (Women's Health, Atresmedia, Europa FM; El País, El Mundo, Mediaset...) i autora dels llibres: Inteligencia sexual y Ama tu sexo.

MARCOS VÁZQUEZ

Marcos Vázquez és autor del popular blog Fitness Revolucionari, un dels més populars sobre salut i guardonat amb múltiples premis per la seva labor divulgadora del benestar, i creador de Ràdio Fitness Revolucionari, un dels podcasts de salut i fitness de parla hispana més escoltats.

També, és docent en diferents institucions de formació en salut i ponent en múltiples congressos i esdeveniments, compte amb centenars de milers de seguidors en les seves xarxes socials, participa com a expert en diferents programes de televisió i ràdio, així com en els principals mitjans impresos i és autor de diversos llibres que han estat durant setmanes entre els més venuts del país.

MARÍA REAL

María Real és farmacèutica (col·legiada núm. 18.858) per la Universitat de Barcelona, nutricionista (col·legiada núm. CAT001827) per la Universitat Internacional UI1 i MSC Immunologia Avançada per la Universitat de Barcelona.

A més, és psiconeuroinmunoendocrina formada per l'Institut Xevi Verdaguer i Màster en Nutrició Oncològica per Universitat de Barcelona. Sempre en constant formació, María "ajuda les persones a resoldre els seus problemes de salut i a viure més sans i vitals gràcies al canvi en els seus hàbits de vida".

SHEILA (shylasvsyoga)

Sheila és llicenciada en Biologia, amb especialitat intracurricular en Neurobiologia, i experta en Nutrició i Planificació Dietètica (Nutrició clínica/Nutricionista) per la Universitat Complutense de Madrid. També presenta especialització internacional en nutrició esportiva, certificació internacional de preparadora física i entrenadora personal, així com certificació internacional de Ioga Inbound i Meditació.

Comparteix amb els altres la seva manera particular d'ensenyar, conjuminant l'expressió corporal, la dansa i el ioga, intentant que cada pràctica sigui una experiència en si i transmetre'l amb paraules, moviment i amb cada respiració.

ELENA Y BEATRIZ PERELLI

Elena i Beatriz Perelli són interior designers, amb més de 25 anys d'experiència en el sector de l'arquitectura i el disseny d'interiors. El 2010 van fundar l'estudi de disseny i arquitectura d'interiors Les Perelli, el projecte familiar que van crear amb la finalitat d'elevar el benestar de les persones a un nivell superior.

El seu dossier inclou palaus, hotels, restaurants, espais comercials, pisos, habitatges, cases de camp, edificis històrics... i els seus projecte han estat publicats en llibres i premsa internacional com: AD Spain, Nou Estil, Telva, K-Mag o l'editorial belga Beta Plus, entre altres

ANA ALBIOL

Ana Albiol és escriptora, comunicadora i emprenedora. Aquest cul inquiet i ànima lliure va deixar la seva carrera professional en maquillatge després de quinze anys dedicant-s’hi i en el seu moment de major reconeixement, per dedicar-se a la seva veritable vocació: la comunicació.

Va obrir un blog, un canal de Youtube i diverses xarxes socials per compartir tot allò après sobre bellesa i ajudar milers de dones a somriure gràcies al maquillatge. I, posteriorment, va prendre consciència que la vida és un regal amb data de caducitat i va començar la seva divulgació en creixement personal gràcies al seu mètode V.I.D.A. ("Vida", "Il·lusió", "Donar" i "Alegria").