Formentera Zen Kids & Families

PONENTS

Anna Estapé

Anna Estapé és llicenciada en Medicina, amb especialitat en pediatria i amb àmplia formació en hospitals de Barcelona, Londres i Boston. En els últims anys, s'ha especialitzat en dermatologia pediàtrica, criança respectuosa, inclinació, somni infantil (adherida al codi deontològic del terapeuta de somni CESI) i anquiloglòssia (fre sublingual curt) i és educadora certificada en Peaceful Parenting per la Dra. Laura Markham.

Anna ha escrit tres contes infantils: Leo tiene una rabieta, Lía deja el pañal y Virus; i és membre d'associacions mèdiques com el grup de dermatologia de la CAMFIC (Sociedad Catalana de Medicina Familiar y Comunitaria), de la Sociedad Catalana de Pediatría (SCP), de la Asociación Española de Pediatría (AEP) i de la Sociedad Española de Pediatría Extrahospitalaria y Atención Primaria (SEPEAP).

La maternitat li ha donat una sensibilitat especial en el seu treball. Per això, sempre es presenta com a mare i pediatra, perquè ser mare li ha fet ser millor pediatra: una pediatra sense presses que atén les famílies amb el temps suficient per a resoldre totes les seves preocupacions, dubtes i necessitats.

Carmen Esteban

Carmen Esteban és psicòloga sanitària especialitzada en l'etapa perinatal, infantil i de l'adolescència. De vocació molt primerenca, va treballar durant deu anys amb famílies, brindant acompanyament terapèutic i emocional. Actualment, és psicòloga i orientadora en el col·legi British College La Canyada (València) en l'etapa de secundària i batxillerat i responsable del departament de Benestar i Protecció Infantil del col·legi.

A més, imparteix xerrades de psicologia dirigides a famílies en col·legis, escoles infantils, ajuntaments i plataformes en línia i és professora del del Máster de Enfermería Escolar del Grupo AMIR en la Universidad a Distancia de Madrid y del Máster Abordaje Integrativo de la Salud Femenino de IYEM amb el centre col·laborar de Udima.

En el seu temps lliure li agrada compartir la seva passió per la psicologia en les seves xarxes socials, on el seu compte d’Instragram (@mipsicologainfantil) suma ja més de 124.000 seguidors. També és autora dels llibres Bienvenida adolesc(i)encia y Educar con PaCiencia

Raquel López

Raquel López es troba vinculada amb l'esport des que té ús de raó: amb catorze anys va acabar la carrera de Dansa Espanyola i va formar part d'una companyia de flamenc madrilenya que compaginava amb els seus estudis: llicenciatura en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, diplomatura en Educació Física i en Llengua Estrangera (anglès), MBA en Gestió i Direcció d'Empreses Esportives i formadora oficial de Tècnica Hipopresivas.

Mare d'un nen preciós que va venir al món per a revolucionar tota la seva vida, Raquel López va comprendre que la seva labor se centraria en una doble tasca: acostar al públic la professió, difonent el beneficiós i necessari de l'esport en la societat actual; i contribuir a l'establiment i implantació d'una metodologia uniforme i oportuna.

Des de 2013 dirigeix MAMIfit a Madrid, una empresa especialitzada en embaràs i postpart on acompanya cada any a més de mil dones durant aquesta preciosa, però complicada etapa.

 

Inscriu-te