Formentera Zen

14-16 D'OCTUBRE DE 2022, HOTEL GECKO & BEACH CLUB

Formentera Zen és un esdeveniment dedicat al benestar holístic que promouen el Consell Insular de Formentera i Puro Bienestar. Aquesta trobada permet als assistents gaudir i enriquir-se de la mà dels talents més destacats de les diferents disciplines del benestar, de classes magistrals, tallers i xerrades sobre psicologia, nutrició, cuina en directe, exercici físic, ioga, neurociència, autocura i bellesa, somni i descans, meditació...

Tot això, en el marc únic i incomparable que ofereix l'illa de Formentera, on la llum, el silenci i la bellesa de l'entorn conviden a viure una experiència de salut, benestar i felicitat. I, concretament, una vegada més, Formentera Zen se celebrarà en les magnífiques instal·lacions de l'Hotel Gecko & Beach Club.

Inscriu-t'hi

Informació d'interès

Tots els participants de Formentera Zen podreu gaudir dels següents avantatges a l'hora de planificar l’assistència a l'esdeveniment:

 

Sa Pedrera Suites & Spa és l'allotjament oficial de Formentera Zen 2022. Identificant-vos amb el número d'entrada, podreu utilitzar el codi promocional "FORMENTERAZEN" i allotjar-vos en les seues magnífiques instal·lacions amb un descompte del 30 %

 

La naviliera Trasmapi ha habilitat el codi promocional "Forzen22" amb el qual els participants de Formentera Zen i els acompanyants podreu beneficiar-vos d'un 50 % de descompte en els desplaçaments amb la línia de ferri que uneix Eivissa i Formentera (entre el 10 i el 18 d'octubre de 2022).

 

Pro Auto Rent a Car també aplicarà un 10 % de descompte als assistents de Formentera Zen que reserveu des de la web amb el codi "fzen22".

Més informació

Formentera Zen 2021« 2 de 8 »
[/content_box]