Dia Internacional del Ioga

El Dia Internacional del Ioga se celebra el 21 de juny, data promulgada per l’ONU per a conscienciar la població sobre els beneficis de practicar aquesta disciplina holística de benestar, que treballa d’una manera integral, harmoniosa i equilibrada totes les àrees de l’ésser humà i respecta els cicles de la naturalesa.

Amb motiu d’aquesta celebració, el Consell Insular de Formentera i Pur Benestar ofereixen enguany unes pràctiques úniques on l’assistent reconnecti ment, cos i esperit a través de la respiració, de moviments conscients i de l’atenció plena en el moment present. Tot això, amb la iogui internacional Xuan Lan i en l’entorn incomparable que representa l’illa de Formentera.

 

Programa

19 DE JUNy. 19:30 hores: Brahma sunset ioga: tornar a l’essència.

Aquesta singular classe magistral persegueix rescatar el veritable propòsit de la doctrina ioga, això és, tornar a la seva arrel original, a la filosofia de claredat que ha d’imperar tant dins com fora d’un mateix i, d’aquesta manera, practicar en harmonia la vida que ens uneix amb l’univers. Així, amb aquesta pràctica de brahma ioga, els assistents gaudiran del ioga en la seva més pura essència, satisfent totes les seves necessitats físiques, mentals, emocionals i espirituals.

Aquest esdeveniment és de caràcter solidari i sostenible, per la qual cosa els seus fons es destinaran a la conservació de la posidònia, apadrinant les 76.500 hectàrees d’aquesta planta marina que hi ha al voltant de l’illa de Formentera. Més informació: Save Posidònia Project.

Places limitades.

 

21 DE JUNY. 19:30 hores: 108 salutacions al sol.

El Dia Internacional del Ioga coincideix amb l’inici del solstici d’estiu i, per això, se celebra també el Dia Internacional del Sol. Totes dues celebracions resulten idònies per a dur a terme un esdeveniment sublim. Així, tots els assistents practicaran, guiats per Xuan Lan, les 108 salutacions al sol, ritual que es realitza habitualment per a iniciar o tancar cicles, és a dir, a fi de preparar el nostre cos i ment per als canvis que estan per venir. A més, el número 108 està carregat de significats i d’un alt poder espiritual: l’1 representa el diví, el 0 el buit i el 8 l’infinit o l’etern.

Aquest esdeveniment també és de caràcter solidari i sostenible, per la qual cosa els seus fons es destinaran a la conservació de la posidònia, apadrinant les 76.500 hectàrees d’aquesta planta marina que hi ha al voltant de l’illa de Formentera. Més informació: Save Posidònia Project.

Places limitades.

 

Xuan Lan

Experta en benestar, Xuan Lan (“orquídia de primavera” en vietnamita, el seu lloc d’origen) s’ha format, practica i és professora de diferents estils de ioga (tradicional Mysore, Vinyasa, Dharma, Jivamukti, Ashtanga, etc.). Autora de dos llibres (El meu diari de Ioga i Ioga per al meu benestar), ensenya un estil de ioga dinàmic per a gent urbana i activa, que necessita desconnectar de la seva rutina i reconnectar amb si mateixa.

A més de ser la primera professora de ioga d’Operació Triomf, i amb l’objectiu de portar el ioga al major nombre de persones possible perquè hi hagi més amor dins de cadascun i harmonia entre tots, difon l’ensenyament del ioga de manera fàcil i accessible a través de: classes presencials, conferències, esdeveniments multitudinaris, vídeos en el seu canal Youtube, articles en el seu blog i xarxes socials.

Xuan Lan va néixer i va créixer a París, i va descobrir el ioga per casualitat fa 18 anys, quan vivia a Nova York i el practicava com una afició després del treball. Posteriorment, a Barcelona va desenvolupar i va aprofundir la seva pràctica i va descobrir la seva passió i vocació per aquesta disciplina. Després de deu anys en màrqueting i banca, va decidir deixar una ocupació estable en el món corporatiu per a dedicar-se a l’ensenyament del ioga i donar benestar a la gent en cerca d’un equilibri ment-cos, decisió de la qual no es penedeix.

 

Autoritat Portuària

L'Autoritat Portuària de Balears cedeix les seves magnífiques instal·lacions de Formentera per a la realització de les dues classes magistrals de Xuan Lan previstes amb motiu del Dia Internacional del Ioga 2021. Aquesta localització permetrà a tots els assistents accedir còmodament a l'esdeveniment i gaudir al màxim d'aquesta experiència única de benestar.

L'Autoritat Portuària de Balears treballa per respondre, amb major efectivitat, als reptes que es presenten dia a dia, adequant i modernitzant les instal·lacions i els serveis portuaris amb la finalitat de millorar en fluïdesa i comoditat el trànsit de mercaderies i passatgers en els ports d'Alcúdia, Eivissa, Maó, Palma i la Savina.


 

Trasmapi

El Dia Internacional del Ioga de Formentera compta, en la seva primera edició, amb la inestimable col·laboració de Trasmapi, una de les empreses pioneres del sector navilier de Balears, l'activitat del qual es va iniciar en la dècada dels seixanta. Trasmapi és líder en el transport de passatgers entre Eivissa i Formentera, transportant anualment més d'un milió de passatgers i contribuint àmpliament al turisme d'aquestes dues illes.

La companyia ha volgut donar suport a aquesta iniciativa, organitzada pel Consell Insular de Formentera i Pur Benestar, que promou la cultura del benestar a través de la pràctica del ioga i que congrega a usuaris wellness de tota la geografia nacional.

Per això, comprant amb el codi promocional “DIADELYOGA” en la seva pàgina web www.trasmapi.com o en taquilles, del 18 al 22 de juny, els participants, els seus acompanyants i vehicles tindran un 30% de descompte sobre l'import del ferri.

 

Inscripció

19 DE JUNY. 19:30 hores: Brahma sunset ioga: tornar a l’essència.

Preu de classe magistral: 20 €

21 DE JUNY. 19:30 hores: 108 salutacions al sol.

Preu de classe magistral: 20 €


Places exhaurides

 

Solidaritat i sostenibilitat:

Els fons obtinguts de les inscripcions dels assistents a tots dos esdeveniments es destinaran a la conservació de la posidònia, apadrinant les 76.500 hectàrees de Posidònia que hi ha al voltant de l’illa de Formentera. Més informació: Save Posidònia Project.

 

Devolucions:

Només té dret a la devolució de la taxa de matrícula l’assistent que es vegi afectat per la cancel·lació dels esdeveniments a conseqüència de la decisió del Consell Insular de Formentera de suprimir l’esdeveniment programat. Els motius familiars, personals, laborals, d’incompatibilitat horària, etc. no donen dret a la devolució de la taxa de matrícula si les activitats es continuen realitzant.

A conseqüència de la pandèmia de coronavirus, el Consell Insular de Formentera facilitarà el reemborsament de la inscripció de les activitats previstes per al Dia Internacional del Ioga si no es poguessin celebrar les classes magistrals per aquesta causa. Així mateix, si es tractàs d’una impossibilitat individual relacionada amb covid-19 per part d’algun dels assistents, aquesta haurà de justificar-se amb l’aportació de la documentació corresponent per a la devolució de la seva inscripció.

Agraïm la confiança dipositada en l’organització de l’esdeveniment i assumim el compromís d’adaptar-nos a les circumstàncies que puguin afectar particularment els nostres assistents.

 


 

« 1 de 3 »