Dia Internacional del Ioga

El Dia Internacional del Ioga se celebra el 21 de juny, data promulgada per l'ONU per conscienciar la població sobre els beneficis de practicar aquesta disciplina holística de benestar que treballa, d'una manera integral i equilibrada, totes les àrees de l'ésser humà respectant els cicles de la naturalesa.

Amb motiu d'aquesta celebració, un any més, el Consell Insular de Formentera i Puro Bienestar ofereixen una classe magistral única amb la professora internacional de ioga Alessandra Oram, especialitzada en el mètode Navakaraṇa Vinyāsa. Aquesta classe magistral tendrà lloc coincidint amb l'espectacular posta de sol de l'illa, que garantirà una experiència de pau i harmonia sense igual per a tots els assistents.


21 DE JUNY. 19:30 hores: Classe magistral de ioga al capvespre “El poder de l'autotransformació”.
Terrassa de la Confraria de Pescadors, a la Savina (Port de Formentera)
Vegeu el mapa

Inscripció: 10 euros.

Aforament limitat. No cal portar estoreta, però sí protecció solar i roba d'abrigar per a la relaxació final.

Aquest esdeveniment és de caràcter solidari i sostenible, per la qual cosa els fons es destinaran a la conservació de la posidònia, apadrinant les 76.500 hectàrees d'aquesta planta marina que hi ha al voltant de l'illa de Formentera. Més informació: Save Posidonia Project.

INSCRIU-T’HI AQUÍ

Devolucions:

Només té dret a la devolució de la taxa de matrícula l'assistent que es vegi afectat per la cancel·lació de l'esdeveniment a conseqüència d'una decisió del Consell Insular de Formentera de suprimir l'esdeveniment programat. Els motius familiars, personals, laborals, mèdics, d'incompatibilitat horària, etc. no donen dret a la devolució de la taxa de matrícula si l'activitat es continua realitzant.

En inscriure's en aquest esdeveniment, els assistents accepten les condicions de la seva participació (normes que s'indiquin des de l'organització, ajustos del programa, cessió de drets d'imatge –es duran a terme fotografies i vídeos de l'esdeveniment i els participants per a la posterior difusió-, possible canvi de seu davant climatologia desfavorable, etc.).


ALESSANDRA ORAM

Després de l'èxit en la seva recent participació a Formentera Zen 2023, on tots els participants varen conèixer i gaudir el mètode Navakaraṇa Vinyāsa, aquesta iogui internacional torna a l'illa per ser l'encarregada de conduir la tercera edició del Dia Internacional del Ioga.

Alessandra Oram és, en realitat, ABSMO, Alessandra Barbara Suzanne Monteseña Oram. Un nom llarguíssim heretat de la seva família filipina, anglesa i neozelandesa, encara que va néixer a Hong Kong. Li agrada dir que ca seva és allà on és el seu cor, i ara mateix es troba a Barcelona. Fa uns anys va deixar el seu treball d'oficina a Hong Kong, dedicada a l'arquitectura, per lliurar-se a dues de les seves passions, el ioga i el disseny, i nodrir en el seu dia a dia el millor de tots dos mons.

Actualment, Alessandra Oram és professora de ioga especialitzada en el mètode Navakaraṇa Vinyāsa, que només es practica a Àsia (és la primera instructora que ha portat aquesta pràctica a Espanya i una de les poques professionals a Europa que practica aquesta disciplina) i és ambaixadora de destacades signatures.

Tots els assistents del Dia Internacional del Ioga 2023 coneixeran aquest mètode de ioga nou i dinàmic, en el qual la respiració ens serveix d'enllaç entre postures. Mitjançant una combinació de respiració, so i moviment, el Navakaraṇa Vinyāsa permet una pràctica reconfortant adaptada a tots els nivells, amb la qual es guanya força i flexibilitat.

"Estic feliç de celebrar el Dia Internacional del Ioga en aquesta illa de tan bones vibracions. Aquesta classe magistral de Navakaraṇa Vinyāsa amb la posta de sol al port de la Savina donarà pas al solstici d'estiu, per la qual cosa serà tota una experiència. Amb aquest mètode de ioga s'experimentarà una cosa única: la meva veu se succeirà en melodia amb la música de fons i cantaré amb ritme les instruccions, per facilitar el flux harmoniós, la respiració rítmica, la concentració i la claredat mental".

Alessandra Oram

 


Dia Internacional del Ioga 2023


 

Trasmapi

El Dia Internacional del Ioga compta amb l'inestimable patrocini de Trasmapi, una de les empreses pioneres del sector navilier de Balears, l'activitat de la qual es va iniciar en la dècada dels anys seixanta. Trasmapi és líder en el transport de passatgers entre Eivissa i Formentera, transporta anualment més d'un milió de passatgers i contribueix àmpliament al turisme d'aquestes dues illes.

A més, des de 2014 la naviliera Trasmapi desenvolupa diferents accions encaminades al respecte pel medi ambient. Des de la remotorització de les embarcacions i disseny ecoefient dels vaixells que cobreixen la ruta, a la reducció de materials d'un sol ús, passant per la col·laboració en l'educació mediambiental, Trasmapi demostra així amb el seu projecte Be Blue la seva sensibilitat i respecte pel medi ambient.

 

La companyia ha volgut secundar novament el Dia Internacional del Ioga, que promou la cultura del benestar i congrega una multitud de practicants d'aquesta disciplina. Per això, comprant amb el codi promocional DIY23, els participants i els seus acompanyants podran beneficiar-se d'un 50 % de descompte en el passatge del ferri entre aquestes dues illes pitiüses.
És un plaer comptar amb aquest important suport que ens brinda la companyia número u en el transport de passatgers i vehicles entre Eivissa i Formentera. Utilitza el teu codi promocional del 20 al 25 de juny!

Autoridad Portuaria

Una vegada més, l'Autoritat Portuària de Balears cedeix les seves magnífiques instal·lacions de Formentera per celebrar aquesta classe magistral amb motiu del Dia Internacional del Ioga 2023. Aquesta localització, a la terrassa de la nova Confraria de Pescadors, permetrà a tots els assistents accedir còmodament a l'esdeveniment i gaudir al màxim d'aquesta experiència única de benestar amb vistes a un solpost espectacular.

L'Autoritat Portuària de Balears treballa per respondre, amb major efectivitat, als reptes que es presenten dia a dia, adequant i modernitzant les instal·lacions i els serveis portuaris amb la finalitat de millorar la fluïdesa i comoditat del trànsit de mercaderies i passatgers en els ports d'Alcúdia, Eivissa, Maó, Palma i la Savina.

 


Dia Internacional del Ioga 2022

 

 

« 1 de 2 »