Dia Internacional del Ioga

El Dia Internacional del Ioga se celebra el 21 de juny, data promulgada per l'ONU per conscienciar la població sobre els beneficis de practicar aquesta disciplina holística de benestar, que treballa d'una manera integral, harmoniosa i equilibrada totes les àrees de l'ésser humà i respectant els cicles de la naturalesa.

Amb motiu d'aquesta celebració, el Consell Insular de Formentera i Puro Bienestar celebraran, novament, una classe magistral única en el port de la Savina de la mà d'una professional de primer nivell i amb projecció internacional: la model i iogui Verónica Blume.

En aquest esdeveniment, titulat “El camí de tornada a tu”, es durà a terme una pràctica especial, íntima i molt personal. Gaudirem d'una classe magistral de ioga des de la consciència, que portarà l'assistent a iniciar, recordar o reprendre aquest camí que el porta de tornada a si mateix. Tot això, en l'entorn incomparable que representa l'illa de Formentera.


21 DE JUNY. 20:00 hores: “El camí de tornada a tu”. Terrassa de la Confraria de Pescadors, a la Savina (port de Formentera).

Aquest esdeveniment és de caràcter solidari i sostenible, per la qual cosa els seus fons es destinaran a la conservació de la posidònia, apadrinant les 76.500 hectàrees d'aquesta planta marina que hi ha al voltant de l'illa de Formentera. Més informació:
Save Posidonia Project.

Inscripció: 25 euros.
Aforament limitat. No cal portar estoreta, però sí roba d'abric per a la relaxació final.

INSCRIU-TE AQUÍ

 

Verónica Blume

Després de guanyar el concurs Supermodel of the World el 1993, Nova York es va convertir en casa seua i des d'allí es desplaçava a les principals capitals de la moda. Ràpidament, es va adonar que tot aquell món no anava amb ella, així és que va començar a estudiar i a practicar meditació, reiki, Flors de Bach, cinesiologia, macrobiòtica, etc.

Especialista en ioga Kundalini, Ashtanga i Vinyasa, Blume va obrir i va dirigir el seu propi centre, The Garage, fins a 2020. Condueix el pòdcast El camí de tornada i ha publicat el llibre Ser. El camí de tornada a tu. És promotora d'un estil de vida saludable, amb aquesta obra comparteix d'una manera intimista el seu viatge personal a través del ioga i la meditació.

 

Autoritat Portuària

Una vegada més, l'Autoritat Portuària de Balears cedeix les seues magnífiques instal·lacions de Formentera per a aquesta classe magistral celebrada amb motiu del Dia Internacional del Ioga 2022. Aquesta localització permetrà a tots els assistents accedir còmodament a l'esdeveniment i gaudir al màxim d'aquesta experiència única de benestar amb vistes a un capvespre espectacular.

L'Autoritat Portuària de Balears, que enguany celebra el seu 150 aniversari, treballa per a respondre, amb major efectivitat, als reptes que es presenten dia a dia, adequant i modernitzant les instal·lacions i els serveis portuaris amb la finalitat de millorar en fluïdesa i comoditat el trànsit de mercaderies i passatgers en els ports d'Alcúdia, Eivissa, Maó, Palma i la Savina.


Trasmapi

El Dia Internacional del Ioga de Formentera compta, novament, amb la inestimable col·laboració de Trasmapi, una de les empreses pioneres del sector navilier de Balears, l'activitat del qual es va iniciar en la dècada dels anys 60. Trasmapi és líder en el transport de passatgers entre Eivissa i Formentera, transportant anualment a més d'1 milió de passatgers i contribuint àmpliament al turisme d'aquestes dues illes.

La companyia ha volgut donar suport a aquesta iniciativa, organitzada pel Consell Insular de Formentera i Pur Benestar, que promou la cultura del benestar a través de la pràctica del ioga i que congrega a usuaris wellness de tota la geografia nacional.

Per això, comprant amb el codi promocional “FORZEN22” en la seva pàgina web www.trasmapi.com o en taquilles els participants i els seus acompanyants tindran un 50% de descompte sobre l'import del ferri.

Ràdio Illa

Ràdio Illa és la ràdio pública de Formentera, titularitat del Consell Insular de Formentera i gestionada per l’Associació Cultural Audiovisual de Formentera (ACAF). L’emissora fou fundada el 1986 per Carmelo Convalia, Joan Garau i Enrique García i, en aquells primers anys, donà espai als programes voluntaris realitzats pel jovent de l’illa. Des del 2008 ha professionalitzat els seus continguts, oferint una programació regular amb informació, entrevistes, debats i espais especialitzats en cultura, medi ambient, entreteniment i esports.

Així mateix a Ràdio Illa col·labora amb diverses iniciatives culturals, educatives, empresarials i socials de Formentera, com és l’esdeveniment del Dia Internacional del Ioga, sobre el qual oferirà una cobertura informativa especial.