Formentera Zen

Del 24 al 26 de setembre de 2021

Formentera Zen és un esdeveniment dedicat al benestar holístic que promouen el Consell Insular de Formentera i Pur Benestar. Aquesta trobada permet els seus assistents gaudir i enriquir-se, de la mà dels talents més destacats de les diferents disciplines, de classes magistrals, tallers i xerrades sobre dermatologia, cosmètica, bellesa, psicologia, psiquiatria, divulgació científica i de benestar, nutrició, batchcooking, decoració, exercici físic, ioga...

Tot això, en el marc únic i incomparable que ofereix l'illa de Formentera, on la llum, el silenci i la bellesa de l'entorn conviden a viure una experiència de salut, benestar i felicitat. Novament, en aquesta pròxima edició comptarem amb totes les mesures de protecció perquè l'esdeveniment, a més de completament satisfactori, resulti segur per a tots els participants.

Informació d'interès

Per a la pròxima edició de Formentera Zen 2021, que tendrà lloc del 24 al 26 de setembre, tenim el gran privilegi de poder celebrar totes les activitats de benestar holístic a cala Saona. Així, la connexió amb el cos, ment i entorn està garantida, però recorda protegir-te convenientment del sol i la calor (perquè no hi haurà ombra), així com d'altres possibles condicions climatològiques que es puguin donar a la platja (vent, pluja, fred, etc.).

Un any més, Trasmapi ha volgut secundar novament Formentera Zen i, comprant amb el codi promocional "FORZEN21" a la seva pàgina web www.trasmapi.com o en taquilles, s'aplicarà un descompte del 50 % en el passatge del ferri i es podrà utilitzar també, de manera gratuïta, l'autobús de l'aeroport al port d'Eivissa. Més informació

 

Els participants de Formentera Zen poden allotjar-se, a un preu molt especial, a l'hotel Cala Saona (www.hotelcalasaona.com). Tots els interessats poden contactar directament amb el nostre hotel oficial per a ampliar informació i gestionar les reserves en el telèfon 971 32 20 30.


Empreses participants


Altres esdeveniments de benestar

A més d'una nova edició de Formentera Zen, per a 2021 el Consell Insular de Formentera, juntament amb Pur Benestar, està dissenyant nous esdeveniments de gran atractiu per als usuaris de les diferents disciplines de benestar i els amants de la vida saludable.Dia Internacional del Ioga

21 de juny de 2021

Coincidint amb aquesta celebració, Formentera comptà amb Xuan Lan per a la realització d'un esdeveniment únic, carregat d'energia positiva, ganes de trobar la nostra millor versió i de descobrir aquesta disciplina que transforma el cos i l’esperit.

Així, l'experta internacional en benestar i difusora de diferents estils de ioga, realitzà una pràctica molt especial en un emplaçament únic, que contribuirà a la creació d'una atmosfera màgica de desconnexió.


Veure vídeo


Formentera Zen 2021

« 1 de 8 »

 

Formentera Zen 2020