Seu

Gecko Hotel & Beach Club és la seu triada novament per celebrar la pròxima edició de Formentera Zen. Aquest magnífic hotel es converteix, una edició més, en el seu col·laborador principal i cedeix les seues instal·lacions úniques per a la celebració de les diferents classes magistrals, xerrades i tallers d'aquest esdeveniment de benestar holístic.

A la màgica platja de Migjorn, Gecko Hotel & Beach Club ofereix una experiència de viatge al passat per reviure el glamur estiuenc de la jet-set en els anys cinquanta. Mimetitzat al màxim amb l'entorn que l’envolta, Gecko es converteix en una espècie d'oasi de pau, on la naturalesa i l'elegància de Formentera recreen una atmosfera de somni. Els assistents poden gaudir de la millor gastronomia mediterrània en el seu beach club, relaxar-se en els llits balinesos, desconnectar amb una classe de ioga o una excursió de surf de rem... A Gecko Hotel & Beach Club trobaran els millors plaers.

Tant per als hostes que descansen en les seues trenta exclusives habitacions (de les quals, tretze compten amb piscina privada), com per als residents de l'illa i els turistes allotjats en altres establiments, Gecko proposa una experiència incomparable per gaudir al màxim de l'essència més genuïna de Formentera.

Gecko ofereix l'oportunitat de practicar ioga enfront de la mar, gaudir de relaxants massatges i rituals de salut i bellesa, connectar amb la naturalesa i sentir aquesta pau que només un destí com Formentera pot oferir al visitant. A Gecko, la paraula benestar aconsegueix el seu màxim significat. Com si es tractés d'un autèntic temple on rendir culte al cos i a l'ànima, aquí es pot gaudir d'un estil de vida saludable, gràcies als seus programes de ioga i benestar. Classes de ioga cada matí, retirs que s'organitzen periòdicament i que trien aquest lloc tan especial com a seu... Gecko és un entorn natural absolutament privilegiat per als amants del Mediterrani i d'un estil de vida saludable.

A més, com a part de l'illa de Formentera i sentint-se molt implicat en la seua naturalesa, Gecko dona suport al projecte Save Posidònia. Iniciat pel Consell Insular de Formentera, el projecte se centra a recaptar fons per a la conservació i regeneració dels fons marins. D'aquesta manera, per cada aportació que realitzen els hostes, l'hotel duplica la contribució.