Seu

Gecko Hotel & Beach Club és la seu triada per a la celebració de la sisena edició de Formentera Zen. Aquest espai ofereix una experiència innovadora que uneix la passió per l'illa, l'estil de vida de platja i l'elegància d'una època de temps passats que s'honren amb la seva essència.

A més, l'hotel aposta pel gaudi d'un estil de vida saludable amb els seus programes de ioga i benestar enfront de les aigües turqueses de Formentera, que ajuden a desconnectar per a reconnectar amb la naturalesa i trobar l'equilibri interior. Els seus jardins, envoltats de savines centenàries i amb accés a la llegendària platja de Migjorn, fan que es converteixi en el lloc perfecte per a la realització, novament, de Formentera Zen.

Covid-19: Gecko Hotel & Beach club continua tenint com a prioritat continuar oferint als seus hostes l'excel·lència en el servei alhora que garanteix la seva salut i benestar així com la dels seus equips. En aquest sentit, en col·laboració amb Biocal i Diconsal, ha posat en marxa mesures de salut i seguretat en compliment de les directrius de les autoritats espanyoles i l'Organització Mundial de la Salut. Aquestes dues especialitzades companyies han desenvolupat, juntament amb l'equip de l'hotel, una sèrie de rigorosos procediments i protocols de neteja i seguretat que garantiran que els seus hostes se sentin relaxats i còmodes en un ambient segur.