Sessions 2024

Sessions 2024

Divendres, 17 de maig

Durant aquesta xerrada-recital aprendrem, de la mà de Lae Sánchez, a afrontar els nostres alts i baixos emocionals i desafiaments personals, oferint un reforç des de la confiança d’un mateix i l’amor propi. Així, es reflexionarà sobre el següent: l’amor de veritat no és com el de les pel·lícules, afrontar l’amor des del quilòmetre 0, converses incòmodes i límits, tenir fe en les preguntes importants i celebrar la vida.

 

Dissabte, 18 de maig

En aquesta classe magistral de fitnes, Magali Dalix oferirà a tots els assistents una sessió d’entrenament amb música on es treballarà tot el cos, es connectarà amb els nostres sentits a través del seu trencador mètode, molt explosiu i ple d’energia. Apunta’t al repte!

Durant aquesta sessió, Sandra Moñino ens explicarà que la inflamació pot afectar qualsevol persona de diferents formes: inflor, dolor, alteracions gastrointestinals, problemes dermatològics… Aquesta nutricionista integrativa ens parlarà d’inflamació crònica, pèrdua de pes, aliments proinflamatoris i antiinflamatoris, productes “light”, greixos, errors habituals en alimentació...

En aquest taller de cuina, liderat per Joan Costa i Alberto Murillo, ens farem ressò de la importància de la pesca sostenible, que implica deixar prou peixos al mar, perquè la seva població es pugui reproduir de forma adequada, mantenint-se saludable i productiva. Amb aquest tipus de peix, Joan i Alberto elaboraran receptes essencials del seu restaurant, seguint la seva marcada filosofia de tradició, qualitat i avantguarda.

Al llarg d’aquesta xerrada, Antonio Valenzuela ens animarà a activar els nostres mitocondris per alliberar la força que tots tenim dins. Així, aquest especialista en psiconeuroimmunologia ens ensenyarà a potenciar el nostre metabolisme per a guanyar energia i augmentar la nostra longevitat.

Durant aquesta sessió, Laura Andrés significarà a la música com a element per a canalitzar i transformar les emocions a través de la pròpia creativitat. Tot això, amb exercicis pràctics, que es faran ressò de la importància de triar la música i el tempo en les diferents activitats que realitzem en la nostra vida.

Complementada amb Pràctica de Meditació, introspecció i moviment energètic. Gerard (Gi), terapeuta transpersonal i José Manuel Martínez, alquimista musical.

Al llarg d’aquesta classe magistral de ioga, Anna Reig ens transportarà a una pràctica reconfortant adaptada per a tots els nivells on la respiració servirà d’enllaç entre postures, amb la qual guanyarem força i flexibilitat. A més, la sessió es completarà una meditació guiada per Gerard (Gi) i serà acompanyada del bany musical de José Manuel Martínez. Serà tota una experiència holística d’introspecció i moviment.

 

Diumenge, 19 de maig

Aquesta classe magistral de pilates serà única… En ella, gràcies a Laia Nart, ens enfocarem en el poder de la concentració, la importància de la respiració i la màgia de la consciència corporal. A més, aquesta professora de moviment ens donarà eines per millorar la nostra propiocepció, aquest “mapatge” intern que ens ajuda a saber on està el nostre cos en relació a l’espai món.

El fonament principal de la filosofia de treball de la Dra. Moshgan Mahrami és “Com aconseguir la teva millor versió”. Durant aquest taller, parlarem sobre com treballar en harmonia amb les nostres característiques úniques, per a poder aconseguir resultats que reflecteixin la nostra essència i ens facin sentir assegurances i radiants sent nosaltres mateixos.

Gràcies a Sol Courreges reflexionarem sobre l’esforç que la comunitat artística realitza amb el foment de l’art sostenible, que té en compte l’impacte que la seua obra genera en els plans social i ambiental i, de manera directa, en el benestar de les persones. Especialment en una illa com Formentera, on l’artista desenvolupa la seua activitat, on la sostenibilitat és un valor fonamental de la seva essència.

Seguint la metodologia "learn by doing”, amb diferents dinàmiques per a integrar el contingut de l’activitat formativa, Nieves Villena abordarà al llarg de la seva ponència diferents blocs temàtics de gran interès: mentalitat, creences i patrons de comportaments entorn dels nostres recursos interns; consciència i mereixement; intel·ligència financera i intel·ligència emocional.

Amb aquesta ponència de clausura, Alicia González clourà la desena edició de Formentera Zen establint una panoràmica sobre els pilars del benestar integral, amb una especial focalització en salut mental. Sens dubte, la gestió adequada de tots ells contribueix al nostre equilibri i és capaç de transformar i optimitzar la nostra vida.

 

Esdeveniment conduït per: Laura Andrés, pianista, compositora, concertista i col·laboradora televisiva.

*Aquest avanç de programa pot patir canvis.

Totes les sessions seran a l’exterior de l’Hotel Gecko & Beach Club i tendran un descans en acabar.
Recordau de protegir-vos convenientment del sol, així com de la resta de possibles condicions climatològiques que puguin donar-se durant l’esdeveniment.