Col·laboradors

A més del seu col·laborador principal, Hotel Gecko & Beach Club, Formentera Zen 2022 també compta amb l'inestimable suport d'altres companyies que aposten por aquest esdeveniment de benestar integral (cos, ment i entorn) i faciliten l'assistència dels participants:


SA PEDRERA SUITES & SPA

Sa Pedrera Suites & Spa és l'allotjament oficial de Formentera Zen 2022, aquest complex de vint-i-nou suites de luxe garanteix passar unes vacances inoblidables a Formentera a tots els participants d'aquest esdeveniment.

Situat a tan sols cinc minuts de la platja des Pujols, Sa Pedrera Suites & Spa és l'elecció ideal per als qui busquen exclusivitat, confort, tranquil·litat i relaxació; i possibilita la combinació perfecta entre qualitat i benestar.

Totes les suites són lluminoses, espaioses i estan equipades amb cuina. A més, els seus clients disposen d'accés al spa inclòs, circuit d'aigües i esmorzar. A més, Sa Pedrera Suites & Spa compta amb un dels millors gimnasos de l'illa, així com amb una acurada carta de tractaments, massatges i activitats de benestar.

 

 

Sens dubte, és un allotjament perfecte per a tots els participants de Formentera Zen que vulguin potenciar el seu benestar holístic (cos, ment i entorn). Per això, una vegada més, Grup Cala Saona col·labora amb el nostre esdeveniment de referència en benestar i ofereix un codi promocional a tots els assistents per allotjar-se en les seues meravelloses instal·lacions.

 

 


 

Trasmapi

Una edició més, Formentera Zen compta amb la valuosa col·laboració de Trasmapi, una de les empreses pioneres del sector navilier de Balears, l'activitat de la qual es va iniciar en la dècada dels anys seixanta. Trasmapi és líder en el transport de passatgers entre Eivissa i Formentera, transporta anualment a més d'un milió de passatgers i contribueix àmpliament al turisme d’aquestes dos illes.

La companyia ha volgut secundar novament aquesta iniciativa, organitzada pel Consell Insular de Formentera i Puro Bienestar, que promou la cultura del benestar i congrega usuaris del benestar de tota la geografia nacional. Per això, comprant amb el codi promocional que es facilitarà des de l'organització, els participants i els seus acompanyants podran beneficiar-se d'un important descompte en el passatge del ferri entre les Pitiüses.


 


 

PROAUTO RENT A CAR


En aquesta nova edició de Formentera Zen comptam també amb la col·laboració de Proauto Rent a Car, una de les empreses de lloguer de cotxes i motocicletes més destacades de l'illa, que ofereix un codi promocional per a tots els assistents de l'esdeveniment.

Aquesta companyia, que compta amb oficines en el port de la Savina i al poble des Pujols, permet llogar un vehicle a Formentera de manera fàcil, ràpida i segura, sigui en el mateix port o en línia, amb descomptes i promocions permanents.

 


 

LA FABRICA ARTIGIANALE

Formentera Zen 2022 té l'honor de comptar com a col·laborador, així mateix, amb La Fabrica Artigianale, una empresa sabonera de llarga trajectòria amb un producte de qualitat i basat en el principi natural i biològic, únic en el mercat internacional per la seua eficàcia.

Aquesta companyia es caracteritza pel respecte per la salut de les persones, amb una línia de productes totalment naturals concentrats en actiu i amb un acabat d'alta cosmètica; i el rigor científic, amb totes les formulacions basades en informació científicament contrastada, tant pel que fa al funcionament i els problemes de la pell, com en els diversos extractes naturals que actuen per afavorir la salut i la bellesa.

 


 

CLINIQUE

Clinique s'incorpora també al planter de col·laboradors de Formentera Zen 2022. Per a l'esdeveniment, és un honor comptar amb aquesta marca de cosmètica hipoal·lergògena de primera qualitat i per a qualsevol tipus de pell, que va ser creada per Estée Lauder el 1968.

La cosmètica Clinique ofereix una àmplia gamma de productes per a un maquillatge perfecte, fragàncies i tractaments integrals per a la cara i el cos, tant per a l'home com per a la dona. Tots els cosmètics Clinique són 100 % sense perfum i passen per rigoroses proves contra al·lergògens, de manera que n’és adequat l’ús fins i tot per a la pell més sensible. Així, els productes de Clinique no inclouen parabens, ftalats ni perfums i han set investigats exhaustivament passant per diversos processos de qualitat per certificar-ne la seguretat.