Col·laboradors

Trasmapi

Formentera Zen compta, en la seua pròxima edició, amb la valuosa col·laboració de Trasmapi, una de les empreses pioneres del sector navilier de Balears, l'activitat de la qual es va iniciar en la dècada dels seixanta. Trasmapi és líder en el transport de passatgers entre Eivissa i Formentera, transporta anualment més d'un milió de passatgers i contribueix àmpliament al turisme d'aquestes dues illes.

Un any més, la companyia ha volgut secundar novament aquesta iniciativa, organitzada pel Consell Insular de Formentera i Puro Bienestar, que promou la cultura del benestar i congrega usuaris de tota la geografia nacional. Per això, comprant amb el codi promocional "FORZEN21" a la seva pàgina web www.trasmapi.com o en taquilles, s'aplicarà un descompte del 50 % en el passatge del ferri per als participants i els seus acompanyants i es podrà utilitzar també, de manera gratuïta, l'autobús de l'aeroport al port d'Eivissa. 

Cala Saona, hotel oficial de Formentera Zen

Cala Saona Hotel & Spa és l'hotel oficial del festival. Situat en un dels racons més bells i tranquils de Formentera, aquest establiment ofereix tots els serveis perquè l'estada sigui, senzillament, inoblidable.

Amb accés directe a la platja des de les instal·lacions hoteleres, us sentireu privilegiats de poder gaudir no sols de la bellesa natural del seu entorn, sinó també de la possibilitat de cuidar el vostre cos i ment en un ambient que convida a gaudir i a la relaxació: gimnàs, balneari, àrea de benestar, tractaments de bellesa, pistes de pàdel, ioga...

Els participants de Formentera Zen poden allotjar-se, a un preu molt especial, a l'hotel Cala Saona (www.hotelcalasaona.com). Tots els interessats poden contactar directament amb el nostre hotel oficial per a ampliar informació i gestionar les reserves en el telèfon 971 32 20 30.