Formentera Zen, un regalo para los sentidos

Escolta el podcast

Formentera Zen

28-30 D'ABRIL DE 2023

Formentera Zen és un esdeveniment dedicat al benestar holístic que promouen l'àrea de turisme del Consell Insular de Formentera i Puro Bienestar. Aquesta trobada, que se celebrarà del 28 al 30 d'abril de 2023, permetrà als seus assistents gaudir, de la mà de prestigiosos professionals, de classes magistrals, tallers i xerrades sobre hàbits saludables, psicologia, nutrició, sistema immune, fitness, ioga, sexologia, autocura i bellesa, benestar en la llar, meditació...

Tot això, en el marc únic i incomparable que ofereix l'illa de Formentera, on la llum, el silenci i la bellesa de l'entorn conviden a viure una experiència de salut, benestar i felicitat. I, concretament, una vegada més, Formentera Zen se celebrarà en les magnífiques instal·lacions de l'Hotel Gecko & Beach Club.

Inscriu-t'hi

Segueix-nos a les xarxes socials!

Tenim descomptes exclusius per a tu


Altres esdeveniments de benestar

A més d'una nova edició de Formentera Zen, per a 2023 l'àrea de turisme del Consell Insular de Formentera, juntament amb Pur Benestar, està dissenyant un nou esdeveniment de gran atractiu per als usuaris de les diferents disciplines de benestar i els amants de la vida saludable.

Novetat 2023

Formentera Zen Kids & Families

1 DE MAIG

Aquest esdeveniment oferirà, durant el pròxim dia 1 de maig, masterclasses, xerrades i tallers sobre temàtiques variades i noves en relació al benestar holístic (físic, mental i emocional) del conjunt de la família.

La trobada comptarà amb activitats per a fomentar el benestar en les famílies. Xerrades sobre psicologia, nutrició i organització en la cuina (batchcooking), salut i somni infantil… són algunes de les propostes que seran dutes a terme per professionals de primer nivell en cada matèria, que oferiran així mateix eines per al maneig posterior de situacions en l'àmbit familiar.

Formentera Zen Kids & Families comptarà, així mateix, amb tallers variats per a l'entreteniment dels més petits. Un pla perfecte d'oci i aprenentatge per a gaudir en família d'aquest dia festiu! A més, sent resident de Formentera o assistint a la pròxima edició de Formentera Zen (28-30 d'abril), la inscripció en Kids & Families és gratuïta. Et perdràs gaudir d'un dia festiu així?

Més informació

 Formentera Zen 2023

« 1 de 7 »

Formentera Zen 2022


« 3 de 5 »