Clara Castellotti

Clara Castellotti

Vaig estudiar Pedagogia a la Universitat de Parma i el 1980 em vaig traslladar a Formentera on des de fa anys em dedico a l'ensenyament de temes relacionats amb la medicina natural i energètica: nutrició, macrobiòtica, bases de la medicina tradicional xinesa (aplicada al nostre entorn) i plantes medicinals en particular.

Em vaig diplomar com consultant macrobiòtica al Kushi Institute de Boston el 1984, on també vaig cursar els tres nivells de Shiatsu i Moxabustion.

Vaig començar l'estudi de les plantes medicinals a Vermont amb Dyani Ywahoo, dona medicina Cherokee. De tornada a Europa em vaig diplomar en Naturopatia, en Aromateràpia (Gremi d'Herbolari de Catalunya) i en Homeopatia (a l'Institut Homeopàtic de Catalunya), vaig cursar un màster universitari en Nutrició i Dietètica a la Universitat de Reus i una especialització en homeopatia a la Universitat de Lleó. L'any 2000 vaig rebre del Govern Balear la carta de Mestra a l'Ofici d'Herbolari.

Vaig estudiar i segueixo aprofundint ayurveda en diverses escoles de l'índia. La meva feina actualment és la integració personal de totes aquestes disciplines.

He escrit 10 llibres entre els quals. El Botiquín de las Hadas, Fitoterapía Energética, El Tao de la Nutrición y Ecodieta: vivir en armonía con la naturaleza, etc.

Durant l'any ofereixo cursos i tallers a casa meva, Cá Lorien, en Mitjorn, Formentera, on també tinc un taller-botiga on preparo medicaments i productes cosmètics a partir de plantes autòctones.

 

Tornar