Sessions

Divendres, 25 de setembre

Durant aquesta conferència, per a tota mena de públic, prendrem consciència de la forma en la qual la nostra autoestima ens ajuda o perjudica a l'hora d'aconseguir les nostres metes, i fins a quin punt som capaços de transcendir les dificultats de la nostra vida per a arribar on desitjam amb èxit. A la seva finalització, els assistents podran comentar amb la psicòloga experta en autoestima i dependència emocional Sílvia Congost els seus dubtes i inquietuds.

 

Dissabte, 26 de setembre

Cesc Escolà ens parlarà de la importància de l'exercici físic per a aconseguir una vida saludable, i ens aportarà tips per a poder entrenar cada dia des de qualsevol lloc i no tenir excusa per a no estar en forma. En aquesta sessió, gaudirem d'una classe de fitnes basada en una primera part més dinàmica, amb moviments i ritme des del bodypump a uns altres més ballables, i una segona part d'exercicis, per a finalitzar d'una manera més relaxada d'acord amb el compàs de l'illa de Formentera.

Al llarg d'aquesta sessió se'ns presentarà el moviment Realfooding, un estil de vida basat a menjar aliment real i evitar els aliments ultraprocessats. Aquest moviment defensa el dret a una alimentació saludable per a la població i representa tota una revolució que lluita, amb coneixement i consciència, contra el costat fosc de la indústria alimentària. Carlos Ríos és el creador d'aquest moviment que compta amb milions de seguidors en xarxes socials.

Durant aquest taller interactiu amb els assistents, s'aportarà informació sobre el "Batch cooking" i sobre l'organització i planificació setmanal dels menjars, els menús i els temps. També, Paola Freire donarà idees o tips sobre com resulta de fàcil poder cuinar menjar sa, ric i senzill atès que, amb una mica d'imaginació i ganes, es pot fer una dieta equilibrada, sense limitar-se al fet que tot siguin ensalada i filets a la planxa.

Xuan Lan ens proposarà una màgica classe de vinyasa ioga flow, perquè l'energia subtil flueixi amb la respiració, i unes seqüències de ioga dinàmic. Així mateix, aquesta professora de ioga, experta en benestar i autora de dos llibres d'èxit, ens ajudarà a buscar, amb el capvespre, calmar el sistema nerviós amb unes postures més lentes i una meditació profunda, per a contribuir a la cerca de l'equilibri entre cos i ment en un incomparable i meravellós entorn.

 

Diumenge, 27 de setembre

Gràcies a aquesta sessió de ffitpilates, connectarem amb nosaltres mateixos (a partir de la respiració i la concentració) i, d'altra banda, obtindrem força, resistència i flexibilitat. Amb Coco (Claudia Constans) treballarem tot el cos, per diferents blocs, mitjançant la realització d'exercicis en els quals implicam diferents grups musculars. En acabar, a més del bon rotllo que aporta fer esport, tendrem la sensació d'haver tonificat i millorat la nostra postura.

En aquesta activitat donarem mobilitat a la zona pelviana, escapular i cervical, al mateix temps que tonificarem la musculatura interna i realitzarem exercicis facials per a alliberar la tensió i tenir un rostre més lluminós i saludable amb teràpies manuals. Gràcies a Daniela Toro obtindrem els següents beneficis per al nostre benestar: millorar la postura, tonificar la musculatura facial i cervical, i alleujar el dolor. En definitiva, els assistents al taller obtindran grans resultats en salut, estat d'ànim i bellesa.

En aquesta sessió, Arturo Álvarez-Bautista, apassionat de la dermocosmètica i respectat expert en els àmbits de la cosmètica activa i la consulta cosmetologia, explicarà els perquès de la importància i l'art que existeix darrere d'una formulació cosmètica. Així mateix, després de la xerrada, es planteja una taula rodona amb aquest assessor i consultor de cosmetologia i harmonia facial sobre rutines cosmètiques, productes i consultes individualitzades dels assistents.

Entre altres múltiples qüestions relacionades amb l'adquisició d'hàbits saludables, el benestar personal i la importància de la prevenció responsable, la intervenció de Boticaria García estarà enfocada en els costums i decisions que hem de prendre avui, ja no sols en favor de la salut sinó també de la sostenibilitat. Això és, aquesta divulgadora sanitària ens aportarà les claus sobre com separar el gra de la palla perquè el "keep it simple" sigui la nostra bandera.