Prensa

FORMENTERA ZEN 2023, DESCONNECTAR PER A RECONNECTAR A LA PRIMAVERA

La novena edició tendrà lloc a la primavera, la qual cosa permetrà a tots els seus assistents gaudir d'aquesta gran experiència de benestar en una època de l'any excel·lent per retrobar-se amb un mateix i 'florir' amb l'aprenentatge i l'enriquiment del seu programa i ponents.

Formentera Zen celebra la seva novena edició els dies 28, 29 i 30 d'abril. Aquest esdeveniment, impulsat per l'àrea de Turisme del Consell Insular de Formentera, té l'objectiu de promoure la cultura del benestar en la societat i permet gaudir de la mà dels talents més prestigiosos de classes magistrals, tallers, tallers, showcookings i xerrades sobre hàbits saludables, psicologia, felicitat, txikung, meditació, salut integrativa i personalitzada, alimentació, sexologia, fitnes, ioga, dansa, autocura i bellesa, interiorisme emocional...

Per a la pròxima convocatòria s'ha dissenyat novament un programa que posa a les persones en el centre, amb sessions multidisciplinàries on s'abracen totes les dimensions de l'ésser humà (física, intel·lectual, mediambiental i social). Així, durant l'esdeveniment participaran professionals de la talla de: Alejandra Vallejo-Nágera (psicòloga), Natalia Zubizarreta (interiorista), Sari Arponen (doctora en Ciències Biomèdiques), María Casado (experta en benestar integral), Enric Sánchez (periodista i podcaster), Cristina Martínez (doctora en Psicologia), Miguel Trainer (entrenador personal) y Cristina Boscá (DJ i presentadora de Los40).

Així mateix, Formentera Zen 2023 també comptarà amb la professora de ioga procedent de Hong Kong, Alessandra Oram; l'artista, ballarina i coreògrafa Vicky Gómez; la farmacèutica, nutricionista i ex concursant de Masterchef Amelia Platón; i la infermera i sexòloga Laura Cámara. Entre tots els ponents participants en aquesta edició se supera el milió i mig de seguidors en xarxes socials, entre els quals divulguen claus fonamentals de benestar per viure d'una manera més sana, saludable i equilibrada.

Ser feliç és urgent; Què és el txikung i per què és beneficiós per al nostre benestar?; Slow Medicine, cap a un nou concepte de salut integrativa i personalitzada. Importància dels prebiòtics i els probiòtics en la nostra alimentació; Interiorisme emocional; Claus per a una vida sexual plena, plaent i saludable; i Rutina de bellesa i autocura són els títols de les sessions que configuren aquest programa de benestar holístic. A més, durant Formentera Zen 2023 també tendran lloc les classes magistrals Life is movement (dansa), Rutina HIIT (fitness) i Sunset Zen (ioga), així com l'enregistrament en directe des de l'esdeveniment de l’exitós pòdcast Vidas contadas.

Per a l'organització integral del festival Formentera Zen es compta amb la plataforma de serveis de benestar en l'àmbit holístic Puro Bienestar yi ha seleccionat com a seu el Gecko Hotel & Beach Club, espai que potencia el gaudi d'un estil de vida saludable enfront de les aigües turqueses de la platja de Migjorn de Formentera.

Així mateix, Formentera Zen 2023 compta amb altres valuosos col·laboradors que aposten per aquest esdeveniment de benestar integral (cos, ment i entorn) i faciliten l'assistència dels seus participants, com els allotjaments del Grup Cala Saona i la marca d'aigua Cabreiroa, entre altres.

 

Formentera Zen Kids & Families

Com a novetat d'aquesta edició, el Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, ha creat un esdeveniment per a contribuir al benestar de les famílies: Formentera Zen Kids & Families.

La trobada, que tendrà lloc l'1 de maig en un entorn únic de l'illa, comptarà amb activitats creatives i innovadores adaptades per fomentar el benestar en les famílies. Xerrades sobre psicologia, nutrició i organització en la cuina (batchcooking), primers auxilis, o salut i son infantil són algunes de les propostes que duran a terme destacats professionals de cada matèria, que oferiran eines per al maneig posterior de situacions en l'àmbit familiar. A més, aquest esdeveniment també comptarà amb tallers variats per a l'entreteniment i aprenentatge dels més petits.

 


Descarregar recursos

 

Cartel Formentera Zen 2023

Formentera Zen avatar JPG


Formentera Zen avatar PNG