Inscripció 2024

FORMENTERA ZEN 2024

Des del Consell Insular de Formentera i Puro Bienestar estam configurant, novament, el millor programa de benestar d'Espanya per a la pròxima edició de Formentera Zen, amb talents de primer nivell i uns continguts variats i enriquidors amb els quals gaudir i aprendre.

No us ho podeu perdre. El preu de la inscripció és de 180 € (90 € per a residents de Formentera i Eivissa) i inclou l'assistència a totes les sessions del programa (17-19 de maig).
Aquest esdeveniment comptarà amb un aforament limitat. Una vegada superat, s'habilitarà una llista d'espera per a la resta d'interessats.

Inscriu-t’hi

 

Segueix-nos

Segueix Formentera Zen i els seus talents a les xarxes socials i aconsegueix grans descomptes en la teua inscripció.

Devolucions:

Només té dret a la devolució de la taxa de matrícula l'assistent que es vegi afectat per la cancel·lació dels esdeveniments a conseqüència d'una decisió del Consell Insular de Formentera de suprimir l'esdeveniment programat. Els motius familiars, personals, laborals, d'incompatibilitat horària, etc. no donen dret a la devolució de la taxa de matrícula si les activitats es continuen realitzant.

A conseqüència de la pandèmia de coronavirus, el Consell Insular de Formentera facilitarà el reemborsament de la inscripció de les activitats previstes per a Formentera Zen si no es pogués celebrar l'esdeveniment per aquesta causa. Així mateix, si es tractàs d'una impossibilitat individual relacionada amb la covid-19 per part d'algun dels assistents, s’haurà de justificar amb l'aportació de la documentació corresponent per a la devolució de la taxa d’inscripció.

Agraïm la confiança dipositada en l'organització de l'esdeveniment i assumim el compromís d'adaptar-nos a les circumstàncies que puguin afectar particularment els assistents.