Inscripcions

Formentera Zen Kids & Families

Inscripció

La inscripció per a aquest esdeveniment és de 20 euros per als adults (10 euros per als residents d'Eivissa i gratuïta per als residents de Formentera). Quant als nens, la inscripció és de 10 euros (5 euros per als residents d'Eivissa i gratuïta per als residents de Formentera). En tots els casos la inscripció és necessària per a assistir a l'esdeveniment.

Observacions:

  • Les xerrades sobre pediatria, psicologia infantil i autocura estan enfocades a adults (majors de 18 anys).
  • La pràctica de fitnes sí que està plantejada per a ser realitzada conjuntament amb els nens.
  • A l'hora de formalitzar la inscripció dels menors, s'ha d'indicar la seva edat per a la gestió convenient dels tallers.
  • Els nens d'entre 0 i 3 anys no requereixen inscripció.
  • La inscripció a Formentera Zen 2023 (28-30 abril), dona dret a la participació gratuïta en Kids & Families després de la seva corresponent verificació per part de l'organització.

 

Iniciar inscripció

 

Devolucions:

Només té dret a la devolució de la taxa de matrícula l'assistent que es vegi afectat per la cancel·lació dels esdeveniments a conseqüència d'una decisió del Consell Insular de Formentera de suprimir l'esdeveniment programat. Els motius familiars, personals, laborals, d'incompatibilitat horària, etc. no donen dret a la devolució de la taxa de matrícula si les activitats es continuen realitzant.