Inscripció 2021

FORMENTERA ZEN 2021

Des del Consell Insular de Formentera i Puro Bienestar hem configurat, novament, el millor programa de benestar d'Espanya per a la pròxima edició de Formentera Zen, amb talents de primer nivell i uns continguts variats i enriquidors amb els quals gaudir i aprendre. A més, enguany l'esdeveniment tendrà lloc en l'incomparable marc de cala Saona, on la desconnexió i el retrobament amb un mateix estan assegurats.

No t'ho pots perdre. El preu d'inscripció és de 120 € (60 € per a residents a Formentera).
Aquest esdeveniment comptarà amb un aforament limitat. Una vegada superat, s'habilitarà una llista d'espera per a la resta d'interessats.

 

Devolucions:

Només té dret a la devolució de la taxa de matrícula l'assistent que es vegi afectat per la cancel·lació dels esdeveniments a conseqüència de la decisió del Consell Insular de Formentera de suprimir l'esdeveniment programat. Els motius familiars, personals, laborals, d'incompatibilitat horària, etc. no donen dret a la devolució de la taxa de matrícula si les activitats es continuen realitzant.

A conseqüència de la pandèmia del coronavirus, el Consell Insular de Formentera facilitarà el reemborsament de la inscripció de les activitats previstes per Formentera Zen si no es pogués celebrar l'esdeveniment per aquesta causa. Així mateix, si es tractàs d'una impossibilitat individual relacionada amb la COVID-19 per part d'algun dels assistents, aquesta s’haurà de justificar amb l'aportació de la documentació corresponent per a la devolució de la seva inscripció.

Agraïm la confiança dipositada en l'organització de l'esdeveniment i assumim el compromís d'adaptar-nos a les circumstàncies que puguin afectar particularment els nostres assistents.