El Programa

Programa

Lloc: Gecko Hotel & Beach Club Ca Marí, Platja Migjorn

Divendres, 11 d’octubre
18:30 h. BENVINGUDA: Recepció i acreditació d'assistents.
19:00 h. WORKSHOP IOGA: Focused on body & mind. Eva Oller, professora autoritzada d’ASHTANGA Ioga i de SIVANANDA Ioga i coordinadora de Ashtanga Ioga Formentera.
20:00 h. SESSIÓ PRÀCTICA: Viure plenament, meditació sonora i consciència plena (mindfulness) Cándida Vivalda professora amb certificació avançada de JIVAMUKTI ioga i formació en Meditació i MINDFULNESS per la Universitat de Massachusetts i Brown Unversity.
20.45 h. CLAUS D’ASTROLOGIA: Las energías de la luna. Guiomar Ramírez-Montesinos, psicòloga, astròloga, escriptora, coach transformacional i directora del centre terapèutic Mezquida.

Dissabte, 12 d’octubre
08:30 h. TALLER PRÀCTIC DE SINTONITZACIÓ: Ser la teva pròpia essència. Olga Barceló, llicenciada en Psicologia, Màster en Coaching Personal i Executiu, graduada en Naturopatia, Psicologia i Educació holística i transpersonal.
09.15 h. FITNESS: Entrenament exprés. María Rossich, llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i líder del projecte Woman Personal Trainers.
10.15 h. COFFEE
10.45 h. COL·LOQUI: Benestar & Estil de Vida Saludable. Molt més que una forma de vida…
- Els cinc pilars de la salut: Marina Ribas, redactora i divulgadora de continguts sobre alimentació, benestar i salut.
- Intervenció vivencial: El meu despertar: Rosana Oliver, event &wedding planner.
11.45 h. XERRADA I TAST: Com abordar l’alimentació saludable en 5 passos. Elka Mocker, coach nutricional, plant based xef, comunicadora i autora del blog “Lala Kitchen”.
12.30 h. Activitat complementària al programa: Sortida en el vaixell Suncat per a visitar les prades de Posidònia.(Inscripció a part del ZEN) 10 € que aniran íntegrament a apadrinar Posidònia (Save Posidonia Pronect). Aforament limitat.
18.00 h. IOGA A LA PLAÇA DE SANT FRANCESC: Classe magistral al capvespre. Verónica Blume, model internacional, professora i directora del centre de ioga The Garage a Barcelona.

Diumenge, 13 d’octubre
9.00 h. TAULA RODONA: Reconquesta el teu equilibri i salut.
- Trobant l’equilibri yin-yan en la nostra vida. Sonia Ferre, llicenciada en Màrqueting, fundadora i directora en MasQi, The Energy of House.
- Recupera la teva salut. Mónica Mercadal, terapeuta, coach nutricional i impulsora del portal Mon Wellness.
10.00 h. WORSHOP BALLET FIT: Ballet fit, una activitat inclusiva per a una vida més activa i saludable. Gloria Morales, ballarina, professora d’Educació Física, fundadora del blog “Atacades” i creadora de Ballet Fit España.
10.45 h. COFFEE
11.15 h. COACHING INSPIRACIONAL: Posa ordre. Vanesa Travieso, organitzadora professional formada amb Marie Kondo en el seu mètode, coach d’organització i gestora en l’organització de reformes en habitatges.
12.15 h. TALLER DE COSMÈTICA: Bellesa holística i rituals de bellesa natural. Elena Comes i Laura Torrent, directores fundadores de “Le Petit salon” (Madrid i València).
13.00 h. XERRADA: Ingredients per a gestionar la teva fam emocional. Marta García, psicòloga sanitària, psicoterapeuta i impulsora del blog “Alimenta la teva essència”.
14.00 h. CLOENDA OFICIAL.

Todas las actividades tendrán lugar en el Gecko Hotel & Beach Club (Ca Marí, Playa Migjorn), excepto la masterclass de yoga al atardecer con Verónica Blume, que se celebrará en la Plaza de Sant Francesc. ¡No olvides tu mat!

Esta programación está sujeta a posibles cambios
Las actividades complementarias no están incluidas en la inscripción

Descarrega el programa de Formentera Zen 2019


Inscripcions

Masterclases, tallers, sessions pràctiques, col·loquis, activitats...

Inscriu-te