Programa 2019

Programa

Lloc: Gecko Hotel & Beach Club Ca Marí, Platja Migjorn

Divendres, 11 d’octubre
18:30 h. BENVINGUDA: Recepció i acreditació d'assistents.
19:00 h. WORKSHOP IOGA: Focused on body & mind. Eva Oller, professora autoritzada d’ASHTANGA Ioga i de SIVANANDA Ioga i coordinadora de Ashtanga Ioga Formentera.
20:00 h. SESSIÓ PRÀCTICA: Viure plenament, meditació sonora i consciència plena (mindfulness) Cándida Vivalda professora amb certificació avançada de JIVAMUKTI ioga i formació en Meditació i MINDFULNESS per la Universitat de Massachusetts i Brown Unversity.
20.45 h. CLAUS D’ASTROLOGIA: Las energías de la luna. Guiomar Ramírez-Montesinos, psicòloga, astròloga, escriptora, coach transformacional i directora del centre terapèutic Mezquida.

Dissabte, 12 d’octubre
08:30 h. TALLER PRÀCTIC DE SINTONITZACIÓ: Ser la teva pròpia essència. Olga Barceló, llicenciada en Psicologia, Màster en Coaching Personal i Executiu, graduada en Naturopatia, Psicologia i Educació holística i transpersonal.
09.15 h. FITNESS: Entrenament exprés. María Rossich, llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i líder del projecte Woman Personal Trainers.
10.15 h. COFFEE
10.45 h. COL·LOQUI: Benestar & Estil de Vida Saludable. Molt més que una forma de vida…
- Els cinc pilars de la salut: Marina Ribas, redactora i divulgadora de continguts sobre alimentació, benestar i salut.
- Intervenció vivencial: El meu despertar: Rosana Oliver, event &wedding planner.
11.45 h. XERRADA I TAST: Com abordar l’alimentació saludable en 5 passos. Elka Mocker, coach nutricional, plant based xef, comunicadora i autora del blog “Lala Kitchen”.
12.30 h. Activitat complementària al programa: Sortida en el vaixell Suncat per a visitar les prades de Posidònia.(Inscripció a part del ZEN) 10 € que aniran íntegrament a apadrinar Posidònia (Save Posidonia Pronect). Aforament limitat.
18.00 h. IOGA A LA PLAÇA DE SANT FRANCESC: Classe magistral al capvespre. Verónica Blume, model internacional, professora i directora del centre de ioga The Garage a Barcelona.

Diumenge, 13 d’octubre
9.00 h. TAULA RODONA: Reconquesta el teu equilibri i salut.
- Trobant l’equilibri yin-yan en la nostra vida. Sonia Ferre, llicenciada en Màrqueting, fundadora i directora en MasQi, The Energy of House.
- Recupera la teva salut. Mónica Mercadal, terapeuta, coach nutricional i impulsora del portal Mon Wellness.
10.00 h. WORSHOP BALLET FIT: Ballet fit, una activitat inclusiva per a una vida més activa i saludable. Gloria Morales, ballarina, professora d’Educació Física, fundadora del blog “Atacades” i creadora de Ballet Fit España.
10.45 h. COFFEE
11.15 h. COACHING INSPIRACIONAL: Posa ordre. Vanesa Travieso, organitzadora professional formada amb Marie Kondo en el seu mètode, coach d’organització i gestora en l’organització de reformes en habitatges.
12.15 h. TALLER DE COSMÈTICA: Bellesa holística i rituals de bellesa natural. Elena Comes i Laura Torrent, directores fundadores de “Le Petit salon” (Madrid i València).
13.00 h. XERRADA: Ingredients per a gestionar la teva fam emocional. Marta García, psicòloga sanitària, psicoterapeuta i impulsora del blog “Alimenta la teva essència”.
14.00 h. CLOENDA OFICIAL.