Formentera verda

Formentera, singular i natural

Per als que visiten Formentera desembarcar aquí és sinònim de calma. Formentera ha significat canviar de prioritats, deixar enrere l'enrenou de les ciutats, la velocitat del dia a dia i acceptar un ritme diferent. Aquesta sensació privilegiada de viure sense presses es multiplica si apostem per conèixer l'illa a peu o amb bicicleta. Fer-ho ens permet accedir a llocs imperceptibles des de la carretera, apreciar l'illa des d'un altre angle i conèixer la Formentera més natural i genuïna de la manera més respectuosa.

32 rutes verdes, camins entrellaçats que sumen més de 100 quilòmetres, la majoria d'ells accessibles amb bicicleta. A través d'aquests recorreguts podem accedir a les excepcionals platges de l'illa i també al seu característic i desconegut paisatge rural: camps de conreu de secà, figueres apuntalades, les tradicionals parets de pedra seca ... Per moments, a l'altiplà de la mola o en es Cap de Barbaria un té la sensació que el temps s'ha aturat just abans de la irrupció del turisme a l'illa.
En el catàleg de rutes verdes descarregable en www.formentera.es, trobaràs una síntesi de cada ruta amb els principals punts d'interès, dades geogràfiques i valor natural o patrimonial.

 

CUIDEM EL PARADÍS Què podem fer?

A més del nostre comportament cívic normal i compromès amb el medi ambient i donada la importància dels espais naturals que recorrerem durant la IV edició de Formentera ZEN, us preguem encaridament que no tireu embolcalls ni escombraries de cap tipus pels camins que es recorren en els passejos de senderisme.

Us agraïm per endavant a tots la vostra col·laboració perquè així, tots puguem seguir gaudint per molt de temps d'aquest autèntic PARADÍS i us desitgem tota la sort del món en aquestes prova.